Hål i strumpan!

Hej på er!

Tack ni som kommenterar, vill bara säga det. Det är så tyst här nuförtiden, är ni där tro? Saknar mina hjärtan jag hade på bloggen förut, hann ni inte kommentera då så klickade många av er på det lilla hjärtat. Då visste jag ni var här. Hade jag inte haft statistik så skulle jag nog tro ni hade lämnat mig för gott. Men det har ni inte va?

 

Här sitter i alla fall jag. Nypåfyllda fransar, lite trött för klockan är typ natt för mig. Har varit osminkad hela dagen men med fransar är det ok liksom. Jag ser inte lika trött ut då. Like it! Milo höll ut till kvart över sju ikväll men sov ända till 6 i morse och jag ba: HIPP HIPP HURRRAAAA! 

  

Ljusen är tända överallt och jag försöker verkligen mysa loss i mörkret. Även om kroppen skriker efter ljus…. Jag var ute och gick idag när solen sken. Det ska vara bra ju, att få sin dos sol när det är som mörkast.

 

Jag får lite fotpill nu och jag ser på bilden att Tony har hål i strumpan. Alltså strumpor! I vårt hem har vi en stor IKEA påse med strumpor i. Sen står vi där och rotar varje morgon. Jag måste ta tag i det där. Kasta alla som inte har några par, eller typ kasta alla och köpa nya. Ja så känns det ibland. Jag är så less på våra strumpor och rotandet på morgnarna. Att man bara inte sätter sig och kör en partävling så är det klart sen? Fattar inte! 🙂

Nu börjar Hollywood fruar, har kollat ett avsnitt bara. Då var det mesta sig likt i alla fall. Har du några ”måsten” på TV:n i veckorna? Mitt måste är IDOL, skulle säga ”Bonde söker fru” också men jag lyckas alltid somna så jag har missat hela skiten. På helgen är ”Så mycket bättre” ett måste! Bara älskar det programmet!

0
Subscribe
Notify of
guest

21 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bettan
bettan
8 years ago

Kollar in din blogg varje dag…men dålig på att kommentera..
Ska bli bättre på det…
Saknar din och Niclas podd, den var så kul:))
Ha det så bra o kram Bettan!
En 40 +tjej från Täby..

Åsa
Åsa
8 years ago

Så trött så jag smäller av…läser flera gånger i veckan. Energin är slut så här på kvällskvisten, måste bli bättre på att komma ut på mina pw, det är där energin kommer!

Ha det bäst snygging!

SaraT
SaraT
8 years ago

Saknar också hjärtat,men läser varje dag☺ kram på dej

therese
therese
8 years ago

Oj! Längesen jag kommenterade nu men är inne å kikar flera ggr per dag 🙂 älskar din blogg,lätt den bästa! Ditt ärliga sätt att skriva!! Ha en fortsatt härlig kväll (om du inte redan sussar sött i soffan) goa du!

Bettan
Bettan
8 years ago

Jag kan inte läsa din blogg i Bloglovin med bilder utan måste klicka in mig på den och då blir det tyvärr mer sällan jag läser. Trist!

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Trogen läsare bara fruktansvärt dålig på att kommentera. Är inne och läser flera gånger varje dag. Gillar din mix av yta, flärd och djupare inlägg! Mina TV- måsten är Big Bang theory och Grey’s anatomy. Har börjat kolla på serien Pretty Little Liars med min tweenietjej. Vår lilla mysstund varje kväll när vi kollar på ett avsnitt. Hon är inte så sugen på att umgås med mamma annars.

Kina
Kina
8 years ago

Läser bloggen alla dagar. Minna favvo program är bonde söker fru, veckans brott, fest hos Bindefeld, sen kollar jag unga föräldrar på tv 4 play. Har du aldrig tänkt på att gå på ljusterapi ? Sen finns det väl lampor man har i sovrummet som gör något med ljuset,vet ej riktigt vad men har läst något om det. Ha de gott

Erika
Erika
8 years ago

Min ”måste-se-serie” är Bron! Sjukt bra!

Lotta
Lotta
8 years ago

Ååååhhhh kära du, jag tror det är många som jag som är inne på din blogg, som är fantastisk, varje dag man dåliga på att kommentera!!Tack för alla ”se fräschare ut tips”!!Det behöver vi kvinnor runt 40 😉 Hade varit jättekul med videos där du bakar dina fantastiska bakverk!!Kramar och vi finns här ♡

annelie
annelie
8 years ago

Hej du fina glädjespridare som ger så mycket värme genom dina blandade blogginlägg som rymmer stort som smått. Är en supertrogen läsare och kikar in varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Är dessvärre otroligt dålig på att kommentera (en gång bara tror jag. Skäms på mig) och är så egostisk att när jag fått min ”niiinisdos” så är jag nöjd och glad men glömmer ge dig en dos tillbaka. Skärpning på mig! Men tvivla inte på att vi läsare finns här. Du är en av mina favoritbloggare (har bara några få) och dina inlägg är så uppskattade. Dom är ärliga, ödmjuka, raka, roliga, yliga (det behövs såå väl i den grå vardagen), informativa, inspirerande, peppande, varma, energigivande och mycket mer. Tack för allt du delar med dig!

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Jag är kvar :).
Som gammal bloggare vet jag ju hur kul det är att få kommentarer. Så förlåt, jag ska skärpa mig o lämna fler kommentar :)).

aa
aa
8 years ago

Tjohooo här e jag, läser varje dag =)

Petra
Petra
8 years ago

Läser varje dag 🙂 men jag går aldrig in på kommentarer eftersom det så många gånger finns så mycket korkade kommentarer på vissa bloggar jag läser, så det blir liksom inte av att jag kommenterar heller. Din blogg är nog en av få där det är fritt från nötter iof ;-))

Kram på dig!

pilbur
pilbur
8 years ago

Jag är verkligen apdålig å att kommentera! F’låååt! Är ju här inne varje dag, flera gånger om dagen till och med. Älskar ärligheten på din blogg, att du inte alltid förskönar saker eller bilder. Livet är inte alltid vitt eller svart (oftast ser vi det vita på bloggar och andra sociala medier), det är många gråskalor därimellan!

Inte svårt direkt att lämna ett litet avtryck.. har faktiskt försökt lämna kommentarer från mobilen, men har sett (eller inte sett snarare) att de inte kommer fram. Tror det är hos mig det spökar, så jag provar från datorn i stället:-)
Kan ju passa på att fråga, nu när jag är här, vilket program/app du använder för att göra dina videos? Jag försöker nämligen lägga upp videos, men uppladdningen fungerar inte som jag vill :-/ Har också min blogg här på AFF. Tänker att det blir roligare att blogga om jag kan variera mig lite 🙂

En stor kram till dig, önskar dig en outstaaanding onsdag <3

al68
al68
8 years ago

Läser varje dag, men glömmer att lägga en kommentar, sjävklart skall jag blir bättre. Sitter på jobbet och jobbar undan, åker på semester imorgon. Långweekend med kompisar. Fast jag är lite oroligt, mår just nu skit, mår illa, ont i huvudet och hela kroppen. Hoppas bara att det är det vanliga PMS skiter så jag inte håller på att blir sjuk, bläää. Önskar dig en fin dag, kram kram

Ulli
Ulli
8 years ago

Läser bloggen varje dag och dålig på att kommentera -förlåt !!! Saknar också hjärtat det var jätte bra, bästa bloggen har du , kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulli
8 years ago

Men tack! Glad jag blir, så kul att höra! ♥

Vickis
Vickis
8 years ago

Jag surfar också alltid från mobilen, äldsta dottern har lagt beslag på datorn.. 😉 är tyvärr inte lika lätt då att kommentera, vet inte varför?
Då är det lättare att trycka ”gilla” på dom inlägg du delar på Facebook. 🙂

Jag kör en egen variant på det där med strumporna – vi rockar sockorna varje dag! 😉
Tycker liksom att jag har viktigare saker att göra än o stå o sortera strumpor, det är ju såååå tråååååkigt!

Ha det fint! ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Men vad fasen, undra varför det är svårare från mobilen??? Så dumt! Det måste jag nog kolla med portalen…sånt strul gillas inte!

Ja, rocka sockorna skulle vara så skönt, men jag är ju en galning när det kommer till att matcha. Jag får typ tuppjuck av att inte matcha strumporna. Haha…. måste jobba på det där, det hör jag det! 🙂

STOR KRAM Nina

Anna
Anna
8 years ago

Hej Nina

Nu fick jag sådär dåligt samvete man kan få när man inte hört av sig till en god vän på ett tag. Jag har aldrig kommenterat innan men är inne varje dag hos dig. Du är min feelgood bloggerska som jag kan relatera till även fast våra livssituationer inte är exakt densamma (Jag är 28år och har inga barn.) Men jag känner igen mig i dig på många sätt och du är en ärlig stöttepelare i min egna ångest som jag tampas med dagligen. Sen är du i mina ögon en ödmjuk,humoristisk, varm människa och du har utstrålning som känns genom hela skärmen! Vill bara ge dig en bamsekram och tacka för du finns. Sluta aldrig blogga! 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

Men åh, herreminjee…. tårarna bränner innanför ögonlocken och jag blir nästan generad. Inte ska väl jag…. du vet den där jantekänslan man kan få. Men du, blir så oerhört glad av dina rader. TACK! Vilken kärleksförklaring till mig som person och bloggerska. Herre… TACK! Tack fina du, och sluta inte kommentera nu! 🙂

Stor kram // Nina

Img 5273.jpg

Nästa inlägg

Lakritsfudge

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x