Jag är med i Metro

 

Godmorgon!

Ja, som jag redan fått en kommentar om så är jag med i Metro. Fick en förfrågan om att vara med på en intervju om hypokondri. Till en början tvekade jag men sen kände jag att jag givetvis skulle göra det. Jag vill ju hjälpa andra. Jag tycker att artikeln blev helt ok.

Du hittar den HÄR!

Där har de även länkat hit till min blogg och även till Livsresan (<-länk). Jag ställer upp i dessa intervjuer för att kunna hjälpa och upplysa andra. Jag själv levde med hypokondri under såå många år utan att förstå att det var just hypokondri jag led av, inte alla de sjukdomar jag var rädd för. Kan jag upplysa eller hjälpa en endaste människa är det värt ALLT! 

Nu ska jag sätta igång morgonbestyren här, men vi hörs snart igen! ❤️

Ps: Till dig som är hypokondriker och kommer in här via Metro, du är inte ensam. Världen är full av intressanta hypokondriker och glöm inte att det finns hjälp att få, jag har gått på den här mottagningen. 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
8 years ago

Missade att skriva att artikeln är väldigt bra – jag har en dotter som lider av detta men inte så extremt som tur är. Men hon är bl a också så´n som inte tror på vad läkarna säger.

Kram igen!

Nästa inlägg

Tant är trött – mycket trött!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x