ANNONS

Jag är med i Metro

/

 


Godmorgon!

Ja, som jag redan fått en kommentar om så är jag med i Metro. Fick en förfrågan om att vara med på en intervju om hypokondri. Till en början tvekade jag men sen kände jag att jag givetvis skulle göra det. Jag vill ju hjälpa andra. Jag tycker att artikeln blev helt ok.

Du hittar den HÄR!

Där har de även länkat hit till min blogg och även till Livsresan (<-länk). Jag ställer upp i dessa intervjuer för att kunna hjälpa och upplysa andra. Jag själv levde med hypokondri under såå många år utan att förstå att det var just hypokondri jag led av, inte alla de sjukdomar jag var rädd för. Kan jag upplysa eller hjälpa en endaste människa är det värt ALLT! 

Nu ska jag sätta igång morgonbestyren här, men vi hörs snart igen! ❤️

Ps: Till dig som är hypokondriker och kommer in här via Metro, du är inte ensam. Världen är full av intressanta hypokondriker och glöm inte att det finns hjälp att få, jag har gått på den här mottagningen. 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00