URSNYGGA KLOCKOR!!!

Tips tips tips!

Jo, i söndags var vi ju hos svärisarna. Tonys lillebror hade en klocka på sig som var sååå fin. Stor och blaffig men ändå klassisk. Trodde det var nån svindyr rackare, men han sa att den var från Ur & Penn. Jag blev förstås nyfiken och gick in där idag för att kolla. Men wow….så mycket snygga klockor som kostar billigt. Jag tänkte direkt att detta ju måste vara världens bästa julklappstips. Tony gillar att byta klocka och ha olika klockor till olika kläder. Han har 1 dyr klocka, då är det toppen att ha lite billigare att byta med kanske. Den här bara måste jag köpa till honom!

regal klocka

På riktigt, just nu kostar den 198 spänn liksom! Den är nästan 5 cm i diameter så då förstår du att den är rätt blaffig. Men ändå snygg och klassisk liksom. Tony har stora handleder så den här kommer vara såååå snygg på honom. Den här klockan kan du hitta HÄR. 

daniel wellington

Elliot hade superdille på den här klockan under en period. Han fick dock ingen eftersom det finns en hel del som han slarvat bort i sina dagar. Hehe…. men hos Ur & Penn hittade jag verkligen en klocka som ser nästan exakt likadan ut, men för nästan 1000 spänn mindre. 🙂 Den här klockan hittar du HÄR. 

Japp, det var årets första julklappstips minsann! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
8 years ago

Hej Nina! Jag heter Jeanette och jag är kass på att kommentera! Men jag läser VARJE dag. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jeanette
8 years ago

Hej Jeanette! Åh tack! ❤️

Nästa inlägg

Blir bara så jävla trött….hur kan okunskapen fortfarande vara såhär stor?!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x