Hemmabilder

Go`kväll darlings!

Nu har jag svarat på en hel del kommentarer, är rörd ända in i själen av alla underbara kommentarer. Jag blir tammetusan generad, sådär jantesvensk som inte riktigt vågar tro på allt snällt som skrivs. Förstår du? Man vet inte riktigt hur man ska hantera allt snällt och fint liksom. Jag har svarat er alla och envar istället. ♥

Jaha, jag sitter här i soffan och bloggar. Det stinker bränt i hela kåken. Tony har poppat popcorn så det bara osar i hela huset. Han brände till det lite kan man säga. Bland det äckligaste jag vet är att lukta på något som är bränt. Det luktar så illa och är sådär sjukt genomträngande. Vi har dörren på vid gavel och fryser om fötterna men lukten måste ut! 😀 Tony skylle på spisen, han ba: ”Vad i helvete är det för fel på en helt vanlig spis??!!” stod han och grymtade i köket. Haha, skylla på den liksom, vi har ju en induktionshäll, det bästa ever tycker jag. Det tycker han också när han inte bränner vid saker. 🙂

ljusslinga_happylights ljusslinga_happylights ljusslinga_happylights ljusslinga_happylights

Idag var det så fint ljus här inne så jag knäppte av några bilder. Har hängt upp en ljusslinga i ett av vardagsrumsfönstren. Älskar dessa ”happylights” kopior från Rusta, skillnaden med en riktig är att det är mycket fler bollar på bl a. Ska köpa riktiga också så småningom, funderar på några i färg. Perfekt att ta in accentfärg i form av en färgad sån här. Petrolblå skulle passa väldans bra i vårt vardagsrum.

happylights

Den här kan nog bli hur fin som helst! 🙂 Men ni vet, jag och färg här hemma? Big no no! Men sen jag fick in mina färgade kuddar  i soffan så börjar jag bli sugen på mer och mer färg. Nu har jag ju sån där petrolblå i vardagsrummet och jag supertrivs med det.

orchide

Jag ÄÄÄÄLSKAR ju orkidéer. Jag får det nästan alltid när jag fyller år eller när vi har middagsgäster eller så. Alla mina nära och kära vet att jag älskar den här blomman. Men, jag får dom inte att överleva. Nu är det nåt rekord som pågår här för den här rackarn trivs och mår bra. Den fick jag för fleeeeera veckor sen. Haha…nä men det är skandal alltså! Men, nu tror jag på det här fönstret. Det verkar funka bäst. Å sen ska ni få se…..

Inredning vardagsrum1

TADAAAAAAAAAAAA!!! 

Det kommer nya skott, ser ni???!!! Jag är så glad för det. Detta är andra gången som det händer mig. Annars så har jag bara kastat dom…..men sen svärmor proppsade på att jag skulle behålla dom. Fortsätta vattna lite och låta den vara så brukar de komma upp igen. Å tammefasen alltså! HUR GLAD? HUR KUL? 

IMG_3755 IMG_3756

En sak till som jag älskar är mina ljushållare från Skultuna och Lara Bohinc. Dom är så himla fina för att inte prata om när det är ljus i dom. Nu ser jag att den blivit lite skadad den ena, jag tror att jag råkat spraya ajax på den, och det går inte bort. Snyft….mina finaste ljushållare. Du hittar den stora HÄR förklarar jag hur jag gjorde.

Köket

Här är också lite som jag pysslat med själv. Jag såg  en Kähler vas en gång i nån inredningsblogg och förälskade mig totalt. Jag har gjort staken och vasen efter inspiration av Kähler. Svart eltejp bara så är man hemma. HÄR hittar du ljusstaken. Ljushållarna är från en loppis.

IMG_3757

Ett av mina favvofönster i köket. Nu är det putsat och fint också, älskar våra fönster. Dom är såå fina tycker jag (men inte jättekul att putsa *host host*.

Jaha, nu kom Elliot hem. Han har haft öppet hus i skolan som han var på. Milo snarkar redan, inte alls konstigt, han vaknade kl 3 inatt. Öööööh….. snacka om att jag köpte tid. Jag var nämligen också vaken men lyckades somna om precis när han vaknade. Han fick kolla all världens youtube och grejs, bara han var tyst och jag fick sova räv. Tony är ju född med en ”släpp en bomb, jag vaknar ändå inte” gen. En annan ligger och vaknar av att katten tassar på golvet, dom smyger ju som indianer liksom men jag hör. Jag kan vakna av att nån av ungarna vänder sig i sängen….helt galet lättväckt.

Jaja, nu ska jag sluta svamla. Imorgon är en ny dag. Jag ska fortsätta kolla Bonde söker fru här. Ha en mysig kväll, och du, tack för dina kommentarer. ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

20 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

shit vad snyggt du har det där hemma! Jättefint juh.

Niiinis
Niiinis
Reply to  D Diana
8 years ago

Tack fina du! ♥

Malin
Malin
8 years ago

Kul med så många bilder på hur ni har det. Superfint! Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin
8 years ago

Tack fina du! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Va fint ni har det i ert mysiga hus!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK snälla! ♥

Mia
Mia
8 years ago

Heeej 🙂
Nu äntligen har jag hunnit läsa ifatt vad har du haft för dig dom senaste dagarna 😉 Har också dille på dom där lamporna 😀 men hittills har jag inte vågat mig på någon med färg 😉 eller jo svart o grå är ju också färger 😉 Hittade dock en rolig på Gekås i helgen som ser ut som små riktiga glödlampor med silvrig sockel som fick följa med hem 😉 Va dock inte det enda som fick följa med hem därifrån 😉
Kram o Godnatt 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Men nu vill jag åka till Ullared, BUMS! Sån vill jag också ha! Var den dyr? Kram ♥

Mia
Mia
Reply to  Niiinis
8 years ago

Nja 199kr så för o va Ullared kanske men väl värd pengarna när den kom upp 🙂 Det är 20 lampor så den är längre än rustas. Hittade en hemsideadress på kartongen http://www.ovec.se (partyslinga ledlampor 20st klar/silver) kanske finns på andra ställen också 😉 Men det finns ju massor av roligt i Ullared så det är ju väl värt ett besök 😉 man sparar ju in pengarna på leksakerna om inte annat 😉 (man jobbar ju lite extra åt Tomten den här tiden på året 😉 )
Kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Men tack! Ska genast kolla! 🙂

Jag bara MÅSTE åka dit, fick lust direkt när du skrev Gekås. Åh, vill vill vill!

Kramar! ❤️

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Hej!
Vad roligt med lite inredningstips, kan ju behövas när det är så mörkt och trist nu .
Gillar din blogg mycket, är bara så dålig på att kommentera. Fortsätt med din blandning av allt för det älskar vi<3
Ha nu en fantastisk torsdag, kram<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jeanette
8 years ago

Tack fina! ♥ Detsamma till dig!

Lotta
Lotta
8 years ago

Måste bara få skriva lite till dig/er…
Jag har läst din blogg några år nu och det är så himla trevligt att följa dig och
de dina. Du skriver på ett så bra sätt, så genuint och rakt på 🙂 Härligt att läsa!
Jag tror att du hjälper/stöttar otroligt många… Å’ så alla goda recept…
Det är också väldigt roligt att se hur fint det blivit i ”kattgubbens” hus. Du är
en fena på inredning! Kul också att du börjat släppa in lite färg 🙂
Sen önskar jag att jag skulle kunna ”smitta” ner dig med mitt sätt att vara när det gäller höstmörkret och sjukdomar 🙂 Jag tänker aldrig på sjukdomar och är nästan aldrig sjuk. (peppar, peppar)
Jag lägger aldrig ner energi på att oroa mig i förväg – för då kanske man måste må
dåligt två gånger…
Och när nu hösten kommit så försvinner en hel drös med måsten. Man måste inte gå
ut och vara/jobba i det fina vädret. Man måste inte banta för att kunna visa sig i minimalt med kläder. Man kan med gott samvete grotta ner sig i soffan med en god bok och en och annan pralin, och det är helt okej!!
Då jag har en fobi (getingar)så har jag en svag aning om hur du har det med hypokondrin.
Det där med att inte ha koll och kunna styra sina egna tankar – när man i vanliga fall är väldigt stabil. Jätteoverkligt!
Ha det gott!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Men du, åh vad jag skulle vilja byta med dig. Att aldrig vara rädd för att bli sjuk liksom….hur känns det ens?

Tack snälla, ditt pepp hjälper!

Stor kram till dig! ❤️

Therese
Therese
8 years ago

så fiint! Love it 🙂 åh, vad duktigt att få orkidéerna att knoppa igen, mina dör alltid och jag får köpa nya.. dem är ju så fina 🙂 ha en fin dag<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Ja men precis! Exakt likadant för mig. MORR! Men nu kanske kanske kanske jag hittat lösningen? 🙂 ❤️

Niniz
Niniz
8 years ago

Har en väninna som bor i ett gammalt torp med dragiga fönster. Där trivs orkidéerna! Hon har galet många och de blommar ständigt!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Niniz
8 years ago

Är det sant? Kanske är det därför då? Vi har ju gamla fönster även om vi har vinterfönster för. Tack för tips! ❤️

Louise Johansson
Louise Johansson
8 years ago

Hej fina du !
Köpte en också en ljusslinga som ser ur som glödlampor med silvrig sockel.
Köpte den på Nille och jag tror den kostade 99 kr.
Har lagt den utmed väggen i vår gamla trä trappa och har den tänd på nätterna också, så slipper man slå ihjäl sig om man behöver gå ner.
Snyggt blev det också =)
Varm kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Louise Johansson
8 years ago

Nille? Vart är det? 99 kr, om det är en sån jag tror är det svinbilligt!

Stor kram! ❤️

Nästa inlägg

Så gör du en vardagsmakeup

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x