ANNONS

Så gör du en vardagsmakeup

/

Vardagsmakeup!

Ja det är något som jag ofta får frågor om. Om jag kan visa hur man gör en vardagsmakeup? Nu kommer du som kollar videon säkert tycka att jag drar till med en festmakeup. Till dig vill jag säga att det alldeles beror på vilka skuggor man jobbar med. Ju lenare, mildare i tonen skuggorna är, desto mindre syns ju makeupen och desto snällare blir den. Typ så. Jag har jobbat med en ganska så mörk brun skugga och kallar min makeup för lördagssminkning. 🙂

Tänkte berätta vilka produkter jag använt, det var uppskattat i det förra inlägget nämligen. Nedan har jag länkat till varje produkt.

Foundation: ISADORA nude sensation, färgen NUDE SAND
Concealer:  MAKE UP STORE Reflex Cover, färgen LIGHT
Concealerborste: ISADORA, concealerborste
Ögonskuggepalette: MAYBELLINE, eyeshadow pallets NUDE (rea just nu)
Borstar till all ögonskugga och ögonbryn: REAL TECHNIQUES starterset
Kajal: ISADORA, perfect contour kajal waterproof, färg DEEP GREY
Mascara: ISADORA Volume & Curl
Ögonbrynsskugga: ISADORA, perfect brow kit
Ögonbrynsgel: LUMENE, eyebrow fixing gel
Solpuder: ISADORA, färg DARK TAN
Rouge: LUMENE, miracle blush, färg RASPBERRY
Läppglans: MAKE UP STORE, glam (verkar ha slutat med den färgen, men HÄR är en liknande.)

LYCKA TILL! 🙂

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00