Så gör du en vardagsmakeup

Vardagsmakeup!

Ja det är något som jag ofta får frågor om. Om jag kan visa hur man gör en vardagsmakeup? Nu kommer du som kollar videon säkert tycka att jag drar till med en festmakeup. Till dig vill jag säga att det alldeles beror på vilka skuggor man jobbar med. Ju lenare, mildare i tonen skuggorna är, desto mindre syns ju makeupen och desto snällare blir den. Typ så. Jag har jobbat med en ganska så mörk brun skugga och kallar min makeup för lördagssminkning. 🙂

Tänkte berätta vilka produkter jag använt, det var uppskattat i det förra inlägget nämligen. Nedan har jag länkat till varje produkt.

Foundation: ISADORA nude sensation, färgen NUDE SAND
Concealer:  MAKE UP STORE Reflex Cover, färgen LIGHT
Concealerborste: ISADORA, concealerborste
Ögonskuggepalette: MAYBELLINE, eyeshadow pallets NUDE (rea just nu)
Borstar till all ögonskugga och ögonbryn: REAL TECHNIQUES starterset
Kajal: ISADORA, perfect contour kajal waterproof, färg DEEP GREY
Mascara: ISADORA Volume & Curl
Ögonbrynsskugga: ISADORA, perfect brow kit
Ögonbrynsgel: LUMENE, eyebrow fixing gel
Solpuder: ISADORA, färg DARK TAN
Rouge: LUMENE, miracle blush, färg RASPBERRY
Läppglans: MAKE UP STORE, glam (verkar ha slutat med den färgen, men HÄR är en liknande.)

LYCKA TILL! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Nina. Älskar videosen! Har sminkat mej enligt dina anvisningar varje dag sen förra filmen å tycker faktiskt jag lyckas se lite piggare ut! 🙂 Tack för tipsen(att ta consealer EFTER foundation å inte före tex!) 🙂

Lisoball
Reply to  Lisoball
8 years ago

Å jag älskar när milo letade efter spegeln å min Leo(5 år) blev fly förbannad för vi inte fick se själva badrumsskåpet! 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

HAHAHAHAHAHA!!!! 😀 Jag dööööör vad roligt!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Men vad kul!!! Visst är det härligt att det faktiskt går att se lite piggare ut genom att sminka sig lite ”rätt”. Varsågod för tips, tack för du tittar! ♥

Erica
Erica
8 years ago

Tack igen för en ny video!! Ska försöka mig på din vardags/lördagssminkning till helgen!! Milo är jättesöt och liknar dig massor!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Erica
8 years ago

Hihi….ja jag såg också att han var väldigt lik mig i videon. Är så glad för att jag äntligen lyckades med en liten kopia, det tog 3 barn innan jag lyckades. 🙂 KRAM

Tjohanna
Tjohanna
8 years ago

Tack! Lördagssminkningen blir perfekt som fredagssminkning imorgon, då jag ska ut med tjejkompisar på lite galej. Har även provat den förra sminkningen du visade – jättebra!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Tjohanna
8 years ago

Åh vad kul! Kul att du gillar tipsen och använder dig av dom! Kram

Lina
Lina
8 years ago

Önskar jag vågade prova. Har vissa synfel som gör det extremt svårt med sminkning så jag låter helt enkelt bli. Men du blir så fin! Tack för en härlig video! Kram till Milo han är ett riktigt charmtroll med glimten i ögat precis som mor sin. 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lina
8 years ago

Men vad jobbigt att ha det så! Måste gå ut över mycket tänker jag.

Tack fina! ❤️❤️❤️

Lina
Lina
Reply to  Niiinis
8 years ago

Mjo det gör ju det. Men ibland har jag tänkt att jag kanske bara behöver få lite tips och teknik? Men vågar liksom inte. Skulle behöva en privatlektion i lugn och ro liksom. En gång var jag på nån sån där butik typ Kicks men det kändes så stressigt med alla människor och de hade bara viss tid bokad (typ 20 minuter) så då hinner man liksom inte ens diskutera nåt och ställa frågor. Vet inte vart man ska vända sig riktigt. Tips tages tacksamt emot. Vore kul att kunna fixa till nåt nån gång iaf.

Skatan
Skatan
8 years ago

ÅÅÅ! Du är så härlig. Älskar att du inte har redigerat bort rapen .. fullkomligt älskar. Så tack.

Sen diggar jag ju förstås sminktipsen.. det här kommer jag att titta på en gång till ( eller flera gissar jag) .. ser fram emot festsminkning- all in! eller hur du sminkar någon annan.. ? Nu har ju du fasta lösögonfransar , men jag lurar på om man skulle våga ha på sig lösfransar när det är party? Bra -eller dåligt?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

Jag använde det innan jag satte på fransförlängning. Så snyggt! Gör underverk med ögonen.

Ska lyssna på dina önskemål och föra videos om det framöver!

KRAM

Sylvia
Sylvia
8 years ago

Vilken underbar side-kick Milo är! Härligt att du bjussar på såna här videos, meeeer sånt. We like a lot!!! : )

Isabelle
Isabelle
8 years ago

Älskar att få lite tips om nya produkter och se hur de blir när man använder dom! 😀
Gillar att testa nytt men så står man där i butiken och så slutar det med att man köper nåt gammalt säkert kort iallafall!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabelle
8 years ago

Mitt tips är att du vågar testa något nytt! Gör’t, du kommer inte att ångra dig! ❤️

Nästa inlägg

Tack – därför är din kommentar viktig!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x