Tack – därför är din kommentar viktig!

Först och främst vill jag börja med att tacka ifrån djupet av mitt hjärta för alla fina kommentarer på det förra inlägget.

IMG_3646

Jag blir så tacksam verkligen! Alltså, förlåt om jag var gnällig, men ibland blir jag ledsen när jag inte får någon feedback. Jag lägger ned så otroligt mycket tid på den här bloggen, den är ju mitt jobb liksom och jag vill sköta mitt jobb bra. Idag t ex så har jag äntligen redigerat klart videoinlägget om vardagsmakeup som jag ska publicera efter det här inlägget. Det har säkert tagit 6 timmar allt som allt. Då har jag inte räknat med de andra inläggen jag skriver här. Ja, så ibland när inga kommentarer kommer så blir jag liksom lite uppgiven. Det är som att jobba massor massor massor med sitt jobb och aldrig få någon feedback. Det känns som om man famlar i mörkret liksom. Som att man skriver och skriver men ingen bryr sig…. förstår du?!

Jag förstår om du har mycket, att du bara susar förbi kanske och läser och drar vidare. Jag förstår verkligen det. Alltså, verkligen! Men, jag kan inte rå för att jag blir lite omotiverad då. Som att det kanske kvittar med den här bloggen ändå…..kanske är det inte intressant, eller ”boring” ….så varför håller jag på? Att få kommentarer är ändå kvittot på att man har ett gäng som är här, tycker nånting, reflekterar över mina rader eller bara skriver hej. Kanske skriver ni något om er själva, DET tycker ju jag är så jäkla kul. Jag får kika in i era liv. Någon skrev för ett tag sen att man inte ville känna sig som en stalker! Det är väl det värsta jag hört!? Hur kan någon som kommenterar en blogg bli stalker!? Jag skriver ju bloggen för att ni ska läsa OCH kommentera. Det är liksom det som är grejen med att skriva en blogg. Jättemånga av er säger att ni är inne flera gånger per dag (vilket är fantastiskt roligt). Det är också en av anledningarna till varför jag ligger på 3-5 inlägg per dag oftast. Det är för att det ska vara roligt att titta in här. Att något hänt medan man var borta. Kanske känner man sig ensam och vill ha lite sällis, ja då har jag kanske knåpat ihop ett inlägg som ni har att läsa.

Hoppas ni förstår att jag ibland reagerar över tomheten av kommentarer. Ni är så många här inne varje dag så ibland känns det konstigt att det bara gapar tomt. Igår hade jag långt över 5000 besök….. av alla de drygt 5000 gångerna borde ju någon skrivit något liksom. Jaja, nu ska jag inte fortsätta tjata. Jag ville bara förklara för dig hur jag känner och varför dessa små vädjande ord om kommentarer ibland kommer.

TACK igen! Din kommentar är det som får mig att fortsätta skriva, att jag vet att du finns där. Att det jobbet jag lägger ned är värt det för det är vi tillsammans som gör den här bloggen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

45 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Hej!

Flestår hur du känner, tror folk generellt på jobb är för dåliga med att visa sin uppskattning. Det måste vi alla jobba på i hela livet. Jag vill tacka för matinspiration. Att läsa matbloggar är en stor inspirationskälla för mig, ja lure enhobby faktiskt. Älskar att prova ny mat. Så tack för alla recept och livsinspiration!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

Du har en poäng där, jag tror att alla borde uppskatta varandra på många olika plan. Alla mår vi ju bra av bekräftelse och av lite kärlek! Så är det ju. 🙂

Tack för att du läser! ♥

Linda
Linda
8 years ago

Hej Nina! Jag är en av alla dem som läser (i princip varje dag) men aldrig kommenterar, förlåt! Jag förstår precis vad du menar och du ska veta att jag och många med mig har den största respekten för att detta är ditt jobb och att du behöver få lite återkoppling och livstecken från oss. Jag tror att det beror på att man känner sig som en i mängden, att man liksom inte räknas. Varför skulle du bry dig om lilla mig, liksom. Hur som helst ska jag släppa min förlägenhet och kommentera alla de där gångerna som jag tidigare bara kommenterat för mig själv :-)! Kram på dig!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda
8 years ago

Men åh, det är ju just det! ALLA betyder ju något…. ALLA. Jag skulle aldrig känna så om en kommentar. Jo, kanske om den är jäkligt elak och okonstruktiv, men annars är kommentarer det man liksom läser när det kommer tills ens blogg. SÅ är det ju!

Tack för att du läser! ♥♥♥

therese
therese
8 years ago

Du har så rätt, klart du vill höra från oss läsare,precis som att jag vill ha ett härligt inlägg från dig när jag kikar in på bloggen 🙂 ge och ta heter det väl 😉 inredningsinläggen är mina favoriter, härmas och inspereras massor..å juste idol och bonde söker fru är mina tv måsten!! Då rör ingen kontrollen 🙂 hoppas du mår bra ! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  therese
8 years ago

Ja lite så kanske, ge och ta. Det var bra skrivet. 🙂 Tack för att jag inspirerar, tack för att du läser! ♥♥♥

Therese
Therese
8 years ago

Jag älskar att läsa din blogg men jag har aldrig kommenterat. Så jag vill verkligen att du ska veta hur mycket det betyder för mig att varje dag kunna gå in och läsa hur din dag har varit.
Du verkar vara en otrolig go tjej med hjärtat på rätta stället ☺
Kram, kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Men fina! TACK TACK! ♥ Fina ord….. så fina. TACK IGEN! ♥♥♥

Malin
Malin
8 years ago

Du och din blogg är verkligen toppen! 🙂 Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin
8 years ago

TACK! Snälla…. blir så glad! KRAM

Pia
Pia
8 years ago

Din blogg är det första jag läser på morgonen. Då har du nästan alltid skrivit något innan jag vaknat. Blir som någon godmorgon hälsning från dig 🙂

Hur blev det efter hästen Sol ? Vad gör sonen nu istället?
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Pia
8 years ago

Ja, jag är ju morgonpigg så då blir det allt som oftast tidigt. 🙂

Jo vi har saknat SOL massor…. Elliot har ridit i ett annat stall på en häst som han varit medryttare till. Han är tonåring nu och vänner tar mer och mer tid. Dock så ska han provrida en häst imorgon, spännande! 🙂

KRAM

Malin E
Malin E
8 years ago

Hej Nina! Lovar att bli bättre på att kommentera 🙂 läser din blogg flera ggr per dag 🙂 super bra blogg!!
Kram Malin

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin E
8 years ago

Fina Malin!

TACK TACK TACK! ♥♥♥

KRAM

elisabeth hedenberg
elisabeth hedenberg
8 years ago

Läser din blogg varje dag.Du får mig att skratta, och du bjuder på mycket goda recept.Då jag själv älskar att baka o laga mat.Kul med smink o mode tips.Ja allt med din blogg är intressant.Ha en fortsatt trevlig novemberkväll.Bettan.

Niiinis
Niiinis
Reply to  elisabeth hedenberg
8 years ago

Roligt att du gillar, verkligen! Älskar att ni tycker att jag bjuder på en bred blogg, det är så jag själv är och vill gärna att det ska speglas även här.

Detsamma till dig fina, KRAM

Victoria
Victoria
8 years ago

Tack Nina för en underbar blogg!! Jag läser nästan varje dag men är väldigt dålig på att kommentera, ska bättra mig!
Tycker att din blogg är så himla himla härlig och jag älskar när du lägger upp videos.

Trevlig kväll!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Victoria
8 years ago

TACK! ♥♥♥

Gulle dig….

Stor kram // Nina

Lisoball
8 years ago

Stor igenkänning på stalker-känslan, jag känner ibland att jag kommenterar ”för mycket”. 🙂
Ska sluta tänka då då, å kommentera loss. 😀

Lotta
Lotta
8 years ago

Skitbra blogg! Fortsätt!
Stor igenkänningsfaktor!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

PUSS ♥

Synnöve
Synnöve
8 years ago

Halloj, Jag är nog inne ett par ggr per dag o kikar efter uppdateringar 😀
Kommenterar ibland men inte så ofta.
Vill även tacka för den underbara kvällen på Haga slott och tack för vinsten 😀
Födelsedagspresenter/julklappar till döttrarna fixade.

Ha det bra, kram.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Synnöve
8 years ago

Fina Synnöve!

Ja du är ju en av dom som jag ”känner” IRL. SÅ kul att du vann Synnöve, grattis igen!

KRAM Nina

Helena
Helena
8 years ago

Halloj och hej!
Läser ju varje dag här å är såå dålig att kommentera, förlåt Nina!
Du är bara bäst och jag älskar när din lille Milo är med på filmerna, vilken gullig son ni har!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

TACK FINA! ♥

Ja visst är han sööööt… han är vår lilla solstråle här hemma. SÅ glad och tacksam att jag vågade försöka igen och få en liten sladdis. Det satt hårt inne men så bra det blev till slut.

STOR KRAM ♥

Ullis
Ullis
8 years ago

Hej, jag älskar din blogg på alla sätt! Den är verklig, du känns äkta och berättar om dina erfarenheter på ett öppenhjärtligt sätt som jag uppskattar – tack!
Förlåt oss bloggläsare som inte visar mer uppskattning, ska bli bättre och skriva oftare – det var för länge sedan jag gjorde det 🙂
Jag gillar håroljan jättemkt som du tipsade om, köper ofta dina tips och blir nästan alltid nöjd!
Tack för att du orkar blogga! Kram Ullis

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ullis
8 years ago

Fina Ullis! ♥

Tack och tack! Du gör mig så glad. Kul att du gillar mina tips allt som oftast. Ja håroljan är så himla himla bra! Visste att ni också skulle gilla den! 🙂

Tack för att du läser!

Stor kram // Nina

pezze
8 years ago

joo dåå jag läser din blogg mkt.. 🙂
men e så förbannat lat på o svara…
föörrllåååtttt!!!!! :-/

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Sötis! Tack…. ingen fara, bara du kommenterar ibland. 🙂 ♥

Isabel
Isabel
8 years ago

Hej fina Nina!
Jag läser din blogg varje dag och har gjort i många år. Älskar att det nästan alltid finns ett nytt inlägg från dig när man kikar in. Jag gillar verkligen din bredd i bloggen, vet att jag skrivit det tidigare i en kommentar för länge sen. Jag kommenterar väldigt sällan, nästan aldrig, men ska absolut börja då jag verkligen kan kalla mig för din trogna bloggläsare!
Familjeliv, inredning, vardagsbekymmer, större bekymmer, inredning, skönhet, mode, ja allt du nu skriver om gör att din blogg blir bäst! Jag läser några stycken, de flesta av dom känner du/känner till, och du och din blogg är definitivt min favorit.

Jag har beställt två tavlor från dig, en till min mamma och en till min kille, så fina!!!

Jag har kommenterat en gång för ganska länge sen där jag skrev lite om min oro att inte kunna få barn. Den oron har nog släppt helt tror jag… Eller lite orolig är jag såklart, men längtan kommer mer och mer… Jag är 24, min kille 25 och vi har varit tillsammans 2 1/2år och köpte radhus här i Upplands Väsby i våras.

Men vi tänker att vi ska vänta lite med barn… Vara bara vi ett tag till. Ingen brådska såklart!

Du får inte inte inte sluta blogga, din blogg förgyller så mycket och du lyckas ta fram känslor ur mig, inspirera mig gällande skönhet och inredning och inspirera mig till värderingar och tankesätt i mitt framtida familjeliv.

Nu känner man sig nästan som en ”stalker” när jag är så ärlig och öppen, men det blir ju så, att det känns som att man känner dig medans du inte har nån aning om vem jag är.

Många kramar!!!
// Isabel

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabel
8 years ago

Fina du! Jag blir alldeles rörd i hela hjärtat av din fina kommentar. Åh, det är det här jag menar. När man får titta in i era liv och får se hur ni lever och vad ni gör, vilka funderingar ni har osv. Blir så glad att jag ger dig inspiration, du är så ung fortfarande men ändå kan tanten ge dig lite inpo, det värmer mitt hjärta nåt oerhört.

Så skönt att oron är borta för det här med barn. När det är meningen med barn så kommer dom. SÅ är det, ibland behöver man hjälpa dom på traven men allt som oftast funkar det där som man nästan har svårt att förstå. Att barn blir till! Det är så otroligt fantastiskt faktiskt.

Tack snälla Isabel, du värmde mitt hjärta ända in på djupet. All lycka till dig och fortsätt gärna kommentera.

Massa kramar! // Nina ♥

Susanne
Susanne
8 years ago

Hej! Jag läser din blogg nästan varje dag och kommenterar sällan, förlåt ska försöka kommentera mer! Älskar din blogg, att få se din inredning, kläder, smink, recept och det känns nästan som man känner dig ha ha. Tycker också mycket om dina videos!
Kram

Heléne
Heléne
8 years ago

Läser varje dag, men väldigt dålig på att kommentera, känns oftast som man inte har något vettigt att ”säga”, men det kanske räcker med en rad eller två;-).
Du ska i alla fall veta att din blogg är bland den bästa och att jag uppskattar den massor.

Kram på dig♥

Niiinis
Niiinis
Reply to  Heléne
8 years ago

Ja men precis så….det kan vara precis vad som helst. Hej, eller vad kul eller vad tråkigt….what ever. Bara man vet att ni läser och hör liksom. Stor kram till dig! ♥

Evelina
Evelina
8 years ago

Fina Nina! Har läst din blogg så länge, och det är alltid den första sidan jag klickar mig in på när jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Älskar att läsa om ditt och din familjs liv, om de roliga saker som händer men även när du delar med dig av tuffa perioder. Just den senaste veckan har det varit extra skönt att ha någonstans att kika in, då vår lilla son ligger inne på sjukhuset och oron de flesta stunder gnager sönder mig inombords. Så tack för att du finns och väljer att varje dag lägga ner så mycket tid för vår skull!! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Evelina
8 years ago

Nejmen nej, usch vad jobbigt att han ligger på sjukhus. Usch, det måste vara jättejobbigt. Stor varm stärkande kram till dig! ♥

Fraidy
Fraidy
8 years ago

Åh fina du!! Din blogg är bara bäst helt enkelt! Som jag skrev tidigare en gång, du känns som en kompis fastän jag inte känner dig. Du verkar så oerhört godhjärtad. Jag blir alltid på gott humör när man kikar in bloggen vilket jag gör flera ggr dagligen när jag inte springer efter min 13 månaders lilla pojke här hemma! Stor varm kram till dig <3. Ibland har jag tänkt att "nää jag kan väl inte kommentera igen, då tror väl Nina att jag blivit galen haha".

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy
8 years ago

Nääääää, du får aldrig mer tänka så! Kommentera jämt om du vill! Jag blir BARA glad. Åh vad mysigt med en 13 månaders, det är då man verkligen ser att de är en egen liten söt individ. ÅH! ♥ Ibland saknar jag småbarnstiden så ofantligt mycket.

Tack för det där med godhjärtad, det är jag….ibland lite för godhjärtad, har alltid svårt att tro ont om folk och när jag blir överbeviad med att det finns elaka människor blir jag lika ledsen och chockad varje gång. Naivt skulle man kunna säga men jag tror att man mår bättre av att tro att människor är fina och snälla! :)♥

Stor kram! ♥

Dessan
Dessan
8 years ago

Hej!
Jag är en av allasom läser men väldigt sällan skriver! Men jag finns här och läser och uppskattar din blogg, dina tankar och din vardag inspirerar.
Jag är nyseparerade och lever deltid med mina barn, har satt mig i skolbänken på äldre dar för att äntligen nå mitt drömyrke -Barnmorska!
Fortsätt skriv, jag läser!
Kram från Skåne

Niiinis
Niiinis
Reply to  Dessan
8 years ago

Åh, barnmorska….. hade jag inte varit hypokondriker så hade jag nog läst till något inom barnafödsel. Så intressant, tänk att vara med när nya liv föds…varje dag. Vilken ynnest! ♥♥♥ KRAM

Lina
Lina
8 years ago

Jag följer dig via bloglovin och läser det mesta på din blogg. Iaf inom de kategorier som intresserar mig vilket är de flesta. Kommenterar jättesällan just för att jag oftast inte känner att jag har något vettigt att säga men uppskattar din blogg väldigt mycket. Däremot skickade jag dig ett instadirekt meddelande på instagram för några veckor sedan men vet inte om du sett det. Har inte fått någon feedback. Så det kanske var en alldeles för knasig idé jag kom med i ditt tycke. Inga problem i så fall. Smaken är ju så olika. Tack iaf för alla inlägg och allt du delar med dig av. Din blogg är verkligen en favorit! Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lina
8 years ago

Instadirekt? Va? Hur ser man dom?

Lina
Lina
Reply to  Niiinis
8 years ago

När du kommer in i appen på telefonen iaf så har du som en dokumentkorg uppe i högra hörnet på skärmen (iphone) där hittar du dem. 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lina
8 years ago

Ska kolla sen! ❤️

Cina
Cina
7 years ago

Hej Nina jag gillar din blogg och har läst den i några år men jag gör så när jag läser bloggar att jag sparar ihop inlägg några dagar och läser många inlägg samtidigt (annars tar det ju slut alldeles för fort) och då känner jag mig dum om jag ex.vis kommenterar ett av helgens inlägg på torsdagen. Förstår att du vill ha feedback men nu vet du varför jag så sällan kommenterar. Tack för en bra och varierad blogg.:)

Nästa inlägg

I`m a baknörd yes i am!

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x