Mitt första konstverk….

 

 
Hon är klar!

En sneakpeek på mitt konstverk. Hörrni, jag har varit totalt uppslukad av min målning. I morse vaknade jag 03.20 och låg och drog mig en stund, läste igenom några bloggar men sen blev suget att måla så starkt! Jag var bara tvungen att gå ned, tända upp och sätta igång. Så typiskt mig detta. När kreativiteten är igång så är jag typ ”nuts”. Jag bara måste måste måste…. 

Nu är jag kär i henne! Hon i min målning. Hon är så fin på nåt sätt… Målningen heter ”She’s got the world in her hair”. Alla kommer heta nåt, bara för att namnet bara kommer till mig så då måste den heta nåt. 

Jag törs inte visa henne, än. Känns som en bebis som jag inte riktigt vill visa ännu. Rädd för att nån ska tycka nåt om henne som jag blir ledsen över. Ja, det här låter säkert helt sjukt men det är så det känns. När hon fått tillräckligt med kompisar kan hon visas ihop med dom andra. Galet bara om jag ska känna såhär för alla målningar, som att dom är mina bebisar? Pallar man då att visa dom? Haha….  

 1. Vilken otroligt härlig blogg! Hittade precis hit, sitter och kikar runt på lite olika portaler som har med familjeliv att göra, vet inte riktigt var jag hör hemma nämligen…fniss…men ialf, känner igen mig sååååååå himla mycket i den där kreativa kaoset, ofta är det nattetid det sätter fart! Ha en fin lördag, kramar Louise

 2. Sofia skriver:

  Förstår dej fining.. <3 <3 <3
  Sina egna målningar är något alldeles speciellt som man är rädd om. I de speglas en själv på många sätt.
  Det är verkligen terapi att måla och jag är så glad att jag fått med mig många vänner att börja teckna & måla.
  Men när det kommer att visa upp dem så kan man vara lite rädd. De är ju " våra små bebisar" ;)) Och man kommer alltid ha ett speciellt förhållande till dem. Det kan låta tokigt men så är det.
  Jag har sett din målning & den är jättefin. Ett stort steg att visa men du klarar det ,som så mycket annat !!!
  (( Vi måste ha målarkvällar . Skulle vara så kul !! ))
  Hoppas vi ses snart
  Stor kram

 3. Det lilla man får se, ser superfint ut! Du är så duktig! Och kul med lite färg 😉

 4. Liza skriver:

  Nu vill man ju se mer… 🙂

 5. Ser jättefint ut det man ser, älskar också färgerna 🙂
  Ha en bra fredag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..