Mitt första konstverk….

  
Hon är klar!

En sneakpeek på mitt konstverk. Hörrni, jag har varit totalt uppslukad av min målning. I morse vaknade jag 03.20 och låg och drog mig en stund, läste igenom några bloggar men sen blev suget att måla så starkt! Jag var bara tvungen att gå ned, tända upp och sätta igång. Så typiskt mig detta. När kreativiteten är igång så är jag typ ”nuts”. Jag bara måste måste måste…. 

Nu är jag kär i henne! Hon i min målning. Hon är så fin på nåt sätt… Målningen heter ”She’s got the world in her hair”. Alla kommer heta nåt, bara för att namnet bara kommer till mig så då måste den heta nåt. 

Jag törs inte visa henne, än. Känns som en bebis som jag inte riktigt vill visa ännu. Rädd för att nån ska tycka nåt om henne som jag blir ledsen över. Ja, det här låter säkert helt sjukt men det är så det känns. När hon fått tillräckligt med kompisar kan hon visas ihop med dom andra. Galet bara om jag ska känna såhär för alla målningar, som att dom är mina bebisar? Pallar man då att visa dom? Haha….  

0
Subscribe
Notify of
guest

20 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Britt Thormeyer
Britt Thormeyer
8 years ago

Nu blir man nyfiken ,fina färger än så länge=) Läser din blogg varje dag, alltid lika kul.

Sussi Nilsson
8 years ago

Wow! Jag är så nyfiken så jag spricker. Det ser ju helt fantastiskt ut (det lilla man får se). Hoppas du snart vågar visa och om nån säger nåt negativt så tyck bara synd om dom, det handlar bara om avundsjuka från deras håll. Ha en underbar fredag. Kram!

Kina
Kina
8 years ago

Ser ju fin ut det lilla man går se. Fina färger är det oxå. Ha en härlig fredag!

Bettan
8 years ago

Jag tror den är helt fantastisk! Älskar färgerna!

Satsumas
Satsumas
8 years ago

Gooood morgon! Lyx att få egentid på morgonen! Morgonen är den bästa tiden för att bara vara sig själv och göra det man tycker om. Även om jag inte är en morgonmänniska så uppskattar jag mer tiden på morgonen innan man måste till jobbet mer än kvällen, just för att man är pigg och är mer till freds efter att ha legat i ”dvala” i ett par timmar under natten. 😛 Om jag kliver upp i rimlig tid brukar jag slå mig ner med en bok och läsa innan jag måste dra igång dagen på riktigt.

Konst är så extremt subjektivt men det är bra synd att det existerar personer som bara måste uttrycka sig negativt på nätet när det finns det utmärkta alternativet att hålla tyst.

Lena - Gott för själen
8 years ago

Meeeen, det ser ju superläckert ut ju! Klar du ska visa! Men jag fattar absolut känslan!

Ha en fin fredag!

Kram Lena

Marie
Marie
8 years ago

Det lilla man ser verkar ju jättefint!
Något helt annat nu jag undrar om du har några bra parfym tips ?Damdofter då.

Mia
Mia
8 years ago

Hur kan något skapat med känsla och kärlek någonsin bli fult?….. Tror den är helt fantastisk! Det är verkligen härligt att se att du använt dig av så mycket färg 😉
Hoppas du har en härlig FINFREDAG (den 13e) 😀

KRAM <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Ja egentligen – men man blir sårbar på nåt konstigt sätt. Kanske för att jag är rookie…. 🙂

Tack detsamma!

KRAM ❤️

Therese
Therese
8 years ago

Åh,den ser ju helt fantastisk ut( det lilla man ser, som många andra sagt) ser ju ut till färgerna att vara en energiklick..man blir ju glad av färger 🙂 häftigt namn med! ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Ja den är fin, jag älskar den. 🙂 Går man älska sina egna konstverk? Haha….

Pernilla
8 years ago

Vill se mer!!! Bara av att se den lilla sneakpeeken, så kan jag lätt säga att jag utan problem skulle kunna pröjsa för en tavla gjord av dig! Älskar färgerna! <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Pernilla
8 years ago

Taaaaaaack! ❤️

Fraidy
Fraidy
8 years ago

Men wow!!! Så duktig du är Nina!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy
8 years ago

Tack fina! Men du har inte sett hela ännu. 🙂

Carina S.
8 years ago

Ser jättefint ut det man ser, älskar också färgerna 🙂
Ha en bra fredag!

Liza
Liza
8 years ago

Nu vill man ju se mer… 🙂

Veronika
Veronika
8 years ago

Det lilla man får se, ser superfint ut! Du är så duktig! Och kul med lite färg 😉

Sofia
8 years ago

Förstår dej fining.. <3 <3 <3
Sina egna målningar är något alldeles speciellt som man är rädd om. I de speglas en själv på många sätt.
Det är verkligen terapi att måla och jag är så glad att jag fått med mig många vänner att börja teckna & måla.
Men när det kommer att visa upp dem så kan man vara lite rädd. De är ju " våra små bebisar" ;)) Och man kommer alltid ha ett speciellt förhållande till dem. Det kan låta tokigt men så är det.
Jag har sett din målning & den är jättefin. Ett stort steg att visa men du klarar det ,som så mycket annat !!!
(( Vi måste ha målarkvällar . Skulle vara så kul !! ))
Hoppas vi ses snart
Stor kram

LIVSGLITTER
8 years ago

Vilken otroligt härlig blogg! Hittade precis hit, sitter och kikar runt på lite olika portaler som har med familjeliv att göra, vet inte riktigt var jag hör hemma nämligen…fniss…men ialf, känner igen mig sååååååå himla mycket i den där kreativa kaoset, ofta är det nattetid det sätter fart! Ha en fin lördag, kramar Louise

Nästa inlägg

Spontan-IKEA

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x