Kärleken övervinner allt!

 

Det är lördag…

…..egentligen är det veckans härligaste dag men det ligger ett grått täcke över min lördag. Det ligger något över vår härliga varma lördag som är så ondskefullt, vedervärdigt och fruktansvärt.

Några fega människor har tagit oskyldiga människors liv. Varför är den stora frågan? Religion? Oförståelse? Meningsskiljaktigheter? Vad det än är, är det värt att släcka över 100 människors liv?

Igår var en härlig fredag, restaurangerna var öppna, konserterna i full gång, fotbollsmatchen som alla längtat till. Då, då slår de till. Unga män som inte verkar veta bättre? Som tror att det gör något bra….

Med den här bilden vill jag bara tala om att det onda gör att kärleken växer, det är nu vi ännu tydligare kan skilja kärlek från ondska. Detta för oss ännu närmare varandra. Detta för oss närmare våra nära och kära. Det är nu vi älskar ännu hårdare och mer förutsättningslöst. Det är nu vår kärlek gör att ondskan sakta förtvinas och döms ut – skillnaden är så markant. Ja mellan kärlek och ondska. Det går nästan att ta på!

Det vet inte dom fega kräken. Dom vet inte att vår kärlek nu är ännu starkare. Hur de för oss alla än mer samman. Till slut kommer kärleken vinna över den här ondskan – när vi blivit tillräckligt starka tillsammans.

Ps: Mina bloggkollegor är i säkerhet och mår bra! ❤️

____________________________________

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that. 

// Martin Luther King

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Fint skrivet! Men tyvärr tror jag det kommer att fortsätta detta vansinne! Står väl inte på förrän det händer här i vårt land/Stockholm. Fruktansvärt hemskt är det vart i världen det än händer!!!!!!!

Laila
Laila
8 years ago

Må kärleken vinna över allt hat.
Tyvärr finns det folk som tror att de har rätt att göra sådana här vansinnesdåd. Hemskt!
Kramar och kärlek till alla

Ullis
Ullis
8 years ago

Det goda måste vinna över det onda så är det bara! Vad det handlar om – terror, fanatism och sjuka människor som feltolkat nåt religiöst budskap… Ren religion handlar det inte om, de må säga att de är muslimer MEN det står inte nånstans i Koranen om att döda människor! Vanliga muslimer är förfärade över denna terror och vi får inte tro att det handlar om islam! Kram religionsläraren 🙂 // Ullis

Th
Th
8 years ago

Må kärleken övervinna allt ❤

Snigeln
Snigeln
8 years ago

Nästa inlägg

Vad är det som händer i världen?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x