Vad är det som händer i världen?

 

Ofattbart!

Så fruktansvärt hemskt det som händer. Vaknade upp i soffan här vid halv 11 efter att ha sovit hela kvällen och möts av det hemska som inträffat i Paris. Nu kan jag absolut inte somna om då jag har gamla bloggkollegor (vänner) där som jag oroar mig för. 🙁

Vart är världen på väg? Kommer det sluta med att vi inte vågar resa eller bege oss utanför dörren snart? Nej nej nej! Det onda får inte vinna!!!

Det mest oroväckande är att den franska polisen sägs vara den bästa i världen, säkerhetspådraget har dessutom varit stort då det förbereds för stora internationella möten i början av december. Hur kan det ändå ske?

Nä, behövde bara skriva av mig lite. Är orolig ända in i magen och funderar över mina bloggkollegor som är där och som inte hörts på över 4 timmar. Jag och Tony följer nyheterna på nätet här och det känns skönt att han är här bredvid mig nu…

Mina tankar går till mina bloggkollegor (hoppas så att de inte är i närheten av där det inträffat) Paris och Frankrike! Pray for Paris! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
8 years ago

Ja, det är hemskt!!
Sitter på nattskiftet och fick en smärre chock!
Hoppas du snart får höra nåt från dina vänner så du kan känna dig lite mindre orolig.

Lena - Gott för själen
8 years ago

Ja, fy! Här har vi festat en hel kväll och natt och inser på väg hem vad som hänt! Usch!

Kram Lena

Kina
Kina
8 years ago

Hämskt det som hände!

Lisoball
8 years ago

Usch ja. Vilken chock. Hoppas du hört av dina vänner. <3

Nästa inlägg

Högt, lågt och den nya jackan!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x