Underbar middag med galet mycket skratt!

Godmorgon alla härligheter! ♥

Det är Söndag och jag har sovit ända till tjugo  över 8, vaknade några gånger men somnade om. Vi var ju på middag hos Fredrik och Emil. En fantastisk kväll, vet ni att jag skrattade så jag grät flera gånger. Åh vad jag behövde träffa dom här härliga människorna alltså! 🙂 Så mycket energi och boost i kroppen. Ville inte att kvällen skulle ta slut alls….

IMG_3832 IMG_3833 IMG_3837 IMG_3839 IMG_3843 IMG_3846 IMG_3854

Vi började med att laga middag. Carro gjorde det mesta men vi var väl med på nåt hörn här och där. Redan då såg man var var det var på väg. 🙂 Skratt, flabb och flams.

IMG_3855 IMG_3856 IMG_3858 IMG_3860

Vi åt så mycket gott! Carro hade förberett en riktigt hälsomiddag med sötpotatis och rödbetor i ugn. Kycklingspett, getostgratinerad lax, sallad, Carros egna barbecuesås, guacamole, melon med skinka och citrusfrukt pomelo.

citrusfrukt pomelo

Apropå Pomelo citrusfrukten. SÅÅÅÅ GOOOD!!! En stor citrusfrukt som var så god. Den måste jag defintivt köpa hem

IMG_3859 IMG_3861 IMG_3862

Fantastiska ni! ♥ Så glad att jag genom Hela Sverige Bakar fått träffa alla dessa underbara människor. Hade jag inte varit med där hade vi nog aldrig förts samman. Vissa saker är det nog bara meningen att man ska vara med i för att man ska få in nya människor och möten. Så man ska nog säga JA oftare än NEJ. 🙂

IMG_3865 IMG_3867 IMG_3869 IMG_3871

Sedan var det dags för efterrätt. Vi alla tog med oss något…. Fredrik tog med en Paleotårta och saffransbullar, Carro gjorde en efterrätt med kladdig chokladkaka i glas med grädde…..det första söta jag äter på evigheter och det var såååå gott!!! Jag tog med en kaka med rabarber och blåbär som var totalt misslyckad. Hahahaha! Sååå typiskt! Bytte ut Pofiber (som var slut) mot rismjöl vilket visade sig vara katastrof. Det blev totalt torrt…. Jaja, vi skrattade mest åt min kaka. 🙂 😀

Jaha, vad hittar du på idag då? Söndag och solen börjar titta fram mellan molnen. Jag ska snart klä på mig och ge mig ut på gården och städa av lite. Trädgårdsdagen får påbörjas idag och så hinner vi så långt vi hinner. Vi ska på födelsedagsfika vid kl 15 idag. Milos kusin fyller på.

Ha en skön söndag, vi hörs senare igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Åh vilken mysig kväll ni verkar ha haft! Visst får man energi av att skratta tillsammans med goda vänner! Här skiner också solen! Har just kommit in från en timmes promenad! Skönt var det! Nu håller vi på att göra egen ärtsoppa! Var evigheter sedan! Ha en skön söndag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

En timmas promenad, finns det något bättre än att komma hem efter en sån!? Underbart!!! ♥

Th
Th
8 years ago

Låter som att ni hade det superhärligt, inte mycket som slår god mat i goda vänner sällskap 🙂 idag har jag inte gjort många knop, jag å sambon fikade lite hos svärisarna,sen lagat lite mysig söndagdmiddag å nu ligger jag i soffan å slötittar på TV 🙂 kram ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
8 years ago

Låter som en helt perfekt söndag! ♥ MYSIGT!!! KRAM

Fredrik
8 years ago

Tack för igår världens underbaraste Niiinis! 🙂 Helt fylld av energi idag efter att få myst med dig, Tony, Tobbe och Carro, och så barnen såklart men de myste ju mest själva hahaha. Ha en underbar kväll och hälsa så gott! <3 Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fredrik
8 years ago

Tack själv finaste Fredrik!!! Så jäkla kul så det är inte klokt…. ska sätta mig för att kolla nytt datum. Vore ju sååååå mysigt att ses snart igen! 🙂 Hälsa så gott du med, KRAM KRAM! ♥

Nästa inlägg

På väg……

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x