Parfymtips

Dags för en läsarfråga!

kommentar

 

Kul att ni ställer frågor, fortsätt gärna med det! Jag försöker alltid svara bland kommentarerna men ibland vill jag svara så  ni alla kan se. Parfymfrågan får jag nämligen lite då och då….. så nu inför jul kan det vara bra att tipsa vad ni kan önska er eller vad ni män, mammor, systrar, kusiner eller what ever kan köpa i julklapp.

Jag har absolut massor med tips på det såklart! Jag tänkte visa dig några som jag själv använder och älskar! Vi börjar med en av mina vardagsparfymer.

IMG_3891 IMG_3892 IMG_3893 IMG_3894 IMG_3896

En stor personlig favorit är detta. Britney Spears BELIEVE. Jag får såååå mycket beröm för den här parfymen, nästan varje gång jag har den på mig frågar människor vem det är som doftar så gott.

Såhär står det om doften:

Delikat och nyfiken doft där element av guava extrakter, gyllene tangerin, kaprifol, lindblomma, patchouli, ambra och rosa praliner möts i harmoni skapandes en känsla av sensualitet, värme och förförelse.

Jag köpte denna första gången på Ullared, ren chansning var det och det visade sig vara en lyckträff. Nu börjar den ta slut igen så jag ska faktiskt så fort jag skrivit klart detta inlägg beställa en ny. Jag beställer alltid den största på Parfym.se, där kostar 100 ml bara 219 kr vilket är sjukt billigt! HÄR kan du beställa den.

jimmy_choo

En annan favorit som jag också fått massa beröm för är denna helt underbara doft. Det är Jimmy Choos EdP och den är en riktig höjdare. Denna har följt med mig under många år och jag kommer fortsätta använda den. Du hittar den HÄR, ett billigare pris än jag köpte den för senast.

Såhär står det om doften:

Doften är synonym med femininitet, lyx och stil. En doft som representerar den ultimata kvinnliga accessoaren. Toppnot: Gröna noter, Italiensk apelsin. Hjärtnot: Tiger orchidé, Nectar från päron. Basnot: Kola, Indonesisk patchouli.

IMG_3899 IMG_3901 IMG_3902 IMG_3903 Ny mapp (7) Ny mapp (7)1

Detta är min finaste parfym. Jag har använt den alldeles för mycket nu för att min Jimmy Choo är slut (ska önska mig i julklapp) och så har jag så lite av Britney Spears:en kvar. Men som sagt, jag ska beställa BELIEVE igen nu så att jag inte slarvanvänder den här parfymen så mycket. Alltså den här doften är sååååååå fantastisk. Detta är min abosluta favvo och den parffymen som doftar helt galet fantastiskt gott! Du hittar den HÄR. 

Såhär står det om doften:

Coco Mademoiselle är en lätt och sensuell doft för den moderna, oberoende kvinnan. Man kan förnimma noter ur originaldoften Coco, men även nya doftnoter som vanilj, vetiver och vit mysk.

Det var mina parfymtips, jag har tipsat om en annan billig goding och det kan du läsa mer om HÄR. 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon Måndag och trädgårdsdag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x