Få 50% rabatt på Halens

Måste tipsa dig!!!

Just nu har Halens ett supererbjudande för dig som är ny kund. Du får 50 % rabatt på den dyraste varan när du handlar där. Så, har du inte handlat på Halens nångång så måste du ju passa på nu. Jag har satt ihop ett collage med ”wanties”. Jag är riktigt förvånad över hur mycket härligt det finns där… Ange rabattkod: 7950 när du betalar i kassan så får du alltså 50% (halva priset) rabatt på den dyraste varan. Rabatten gäller till den 31/12 –  2015 och det gäller kläder!

halens collage

Jacka HÄR.

(adlink)

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
Mallan
8 years ago

Kanske skulle framgå att rabatten endast gäller kläder :-/

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Tänkte att det framgick av collaget med lägger till det i inlägget.

Nästa inlägg

Godmorgon!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x