Med på radion och IKEA

Hallå finisar!❤️

Hemma i soffan igen. Det blev en intensiv dag med radio och ett besök på IKEA på vägen hem.

 

Radion gick jättebra, dock så var jag lite nervös innan såklart. Här satt jag och väntade utanför på att de skulle hämta in mig.

 

Såhär såg det ut när man kom in. Jag gick också förbi Danny där inne, fniss fniss….

 

I dessa soffor väntade jag innan jag sen gick in. Nervositeten gick faktiskt över så fort vi började prata. Ylva hette programledaren, en jättegullig tjej som fick mig att känna som jag satt och snickesnackade med en vän över bordet bara. Härligt ju!

 

Jag är helt ok nöjd med intervjun. Den är nedklippt på deras hemsida så några viktiga punkter föll bort, tur är väl att det hördes på direktsändningen i alla fall. 🙂 Jag önskar varje gång att jag når ut till någon som mår dåligt, någon som kanske själv inte förstått att den lider av hypokondri och som kanske blir upplyst och förstår var problemet ligger och kan få hjälp med det man verkligen lider av. Så jag ska fortsätta kämpa med det här och prata om det.

 

Efter radion for vi till IKEA. Jag siktade in mig speciellt på en julstjärna, en stor bautastjärna som jag vill ha i fönstret i vår trapp. Jag vill ha rött där, lite Fanny & Alexander jul. Jag kommer blanda vitt också såklart men i köket blir det röda julstjärnor i fönstren. HAPPY HAPPY! Nu när vi bor i ett så gammalt hus så passar det med den stulen tycker jag.

 

Så jäkla härligt att bara slippa tänka vitt och fräscht utan bara gå ALL IN på rött som är julens färg….egentligen! Har t.o.m laddat upp med en löpare på köksbordet…..i rött! Haha….känns så jäkla befriande på nåt sätt. Snacka om att ha suttit fast i ”vit inredning även vid jul” alldeles för länge. 🙂 Du ska få se sen när jag pyntat! ❤️ Längtar som en tok!

 
   

Milo fick käka en korv innan vi åkte hem. Vi visste ju att risken fanns att han skulle somna ifrån allt. Å så blev det….han sover för natten nu så någon kvällsmat hann han inte med, därav korven. 🙂

Nä, nu ska jag ta kväll här. Skönt! Ska lägga mig under filten och sova räv. Tony är laddad för fotbollsmatchen på TV ikväll och jag tänker ”thank god, då får jag sova”. 🙂 

Ha en fin kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Varit i Skövde på utbildning hela dagen och hann med lite shopping på lunchen. Tyg till nya julgardiner i köket blev det! Gillar också rött till jul, blir så mysigt med det! Så i helgen blir det till att sy gardiner och göra lite adventsfint i köksfönstret! Ska på 40-års fest nästa helg så får ta mitt adventspyntande denna helg. Nu soffhäng, ska be maken om lite nackmassage.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Ja men då borde jag med få sätta upp allt i helgen?! 😉

Th
Th
8 years ago

Jippi,längtar oxå tills du sätter upp julsakerna, ska bli superkul att se!! Rött är så jäkla härligt till jul..jag går oxå all in när det gäller rött till jul nu..riktigt varmt och hemtrevligt kan jag känna 🙂 ( övriga året är det svart,grått och vitt som gäller i mitt hem) kraam ❤❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
8 years ago

Kul att vi är fler! Kanske ska jag stjuvstarta? Är sååå sugen på att slänga upp allt NU! ❤️

Img 3437.jpg

Nästa inlägg

Vit kladdkaka med saffranstosca

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x