GODMORGON PMS

 

Godmorgon! ❤️

Shit, PMS:en river i min kropp och själ. Jag har sovit som en kratta och vaknade redan kl halv 3 inatt. Gick faktiskt upp och började fixa hemma, kände att det var lönlöst att ligga kvar och försöka somna om. Under PMS är det lönlöst.

Milo ska vara hemma sin sista dag idag. Det är gympa i skolan och tempot är så oerhört högt så då är det bättre att han får ha en dag att återhämta sig på innan han återgår till skola och vardag igen. Han har varit genomförkyld men inte haft någon feber, jag vet dock vilken fart det är i mitt barn så att skicka honom till skolan genomförkyld skulle säkerligen innebära att han blev sjuk som i feber och skit OCH smittade andra.

Milo och feber är ingen bra kombo. Han blir alltid däckad av feber. Han är som sin mamma, 37.3 grader i feber och jag stupar. Haha… Huden värker och inne i kroppen känns det som det ilar i varje led, vidrigt verkligen! Milos allmäntillstånd när han har feber är verkligen skit, han bara ligger, så har inte mina stora barn varit när de var små. De har lekt och stojat trots 39 i feber. Det var faktiskt lite otäckt att Milo var så som miniliten. Han var verkligen supersänkt jämt när han fick feber.  Skönt att han slapp det denna omgång av förkylning. Och som sagt, nu är han så gott som frisk igen. ❤️

Det känns urmysigt att ligga här i soffan med min lilla killes arm runt mig. Han tröstar mer än han vet och förstår. ❤️

Du, idag ska du få ett nytt litet erbjudande igen! Sen ska jag tipsa om lite julgodis för nu börjar det kokas i diverse knäck och fudgegrytor i vårt avlånga land. 🙂

Ha en fin onsdag om Du inte kikar in mer idag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin E
Malin E
8 years ago

God morgon från ett regnigt Kristinehamn, hoppas Lill killen blir bättre 🙂 själv är de jobb till 16 sen vidare till stallet då dottern rider på onsdagar, bästa dagen på veckan enl henne 🙂 ha en bra dag
Kram Malin

Kina
Kina
8 years ago

Godmorgon! Nästa onsdag åker stjärnorna upp i fönster hos mej. Så mysigt med adventstiden ! Julen där i mot kan jag hoppa över; krya på er båda två nu!

al68
al68
8 years ago

God middag ; ). Äter du fortfarande magnesium? Hjälper det dig vid PMS. Måste börja äta och testa för jag har migrän innan mens och vid ägglossning, hoppas att detta kan bli bättre med magnesium, vad tror du om det? Kram kram

Malin
Malin
8 years ago

Å kikar in gör jag flera ggr om dagen 🙂 tack för en mysig blogg. Kram i höstmörkret❤️

Carro
Carro
8 years ago

På tal om PMS, hur går det med din ”hormonbehandling”?
Kram från en annan PMS-mamma

Nästa inlägg

Med på radion och IKEA

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x