Mina målningar

Halloj!

Det är redan eftemiddag och mitt erbjudandeinlägg dröjer men det kommer. Tänkte att jag faktiskt skulle visa er de 3 små bebisarna jag jobbat med nu under några dagar. Det är alltså mina målningar jag pratar om. Jag har börjat med 3 ansikten och ska nu fortsätta med lite annat….får se var min kreativitet tar mig? Det ska bli intressant. Namnen har vuxit fram medan jag målat dom och kommer att få fortsätta heta det…. Trodde att jag inte skulle våga visa er dom men nu, under den sista målningen så fick jag bara sån kraft och ett konstigt självförtroende. Detta är ju mitt sätt att uttrycka mig, sen är det ju upp till var och en tycka vad dom vill. Detta är mina känslor som kommit ut på ett papper…. så enkelt var det. Behövdes inte 20 målningar för det. Jag blev redo såhär fort.

Jag börjar med tavla nr: 1, detta var min första jag gjorde. Hon är lite speciell för att hon är min första. SÅ är det. Man liksom faller för sina tavlor på nåt sätt. Det är ju liksom lite av själen som tittar ut på ett papper känns det som. De två första är målade på papper, den sista på en stor canvas. Det är det jag fr o m nu ska jobba på. Absolut enklast och skönast. Jag håller på och väntar att en butik ska få in nya canvas så jag kan köpa på mig några och fortsätta med.

IMG_3774 IMG_3775 IMG_3778

”She´s got the whole world in her hair”

Min första tjej…. hon är lite tillbakadragen och mystisk. Lite ledsen men på väg åt rätt håll. Hon har haft det lite tufft men har nu gått vidare i sitt liv…. hon är stark, tuff och vågad. Namnet kommer av att hon nu vågar…..håret är hennes sätt att visa att hon är stark och full av kraft. 

IMG_3881 IMG_3882 IMG_3883

”I´m not perfect but i´m perfect anyway”

Här är min lilla brunette. Hon kom till medan jag satt och lyssnade på det hemska som hände i Paris. Därför blev hon så rosa. Rosa känns som en lugnande färg för mig…. Hennes hår ligger inte perfekt och det är lite tunt och bångstyrigt. Ingen koll liksom. Men hon har tillit till sig själv. Hon är fin som hon  är. Det hänger inte på håret eller de olikfärgade ögonen eller hennes ojämna ögonbryn. Hon är perfekt. Det är det enda som räknas…. 

IMG_3952 IMG_3953 IMG_3954 IMG_3955 IMG_3956

”You got the wings, just fly”

Nästa tjej…. det blev en hel del tjejer till en början. Får se vart det utvecklas men tjejer var tydligen det jag ville uttryckka mig med till en början. Hon har varit rätt, osäker, otrygg och förvirrad. Nu har hon ändå lyckats låta dessa vingar växa ut och är redo att lyfta, eller är hon det? Hon behöver liksom hjälp på traven… 

Det var mina 3 målningar jag gjort. Det blev väldigt färgglatt och det har varit så intressant att ha påbörjat det här projektet. Jag hade ingen aning om vart det skulle ta mig, jag har bara följt hjärtat och målat på. Jag har bara gjort så som det känts bra och riktigt. Jag har haft så olika sinnesstämningar när jag målat. Jag har varit både glad, ledsen, arg, uppgiven och trött. Det känns som det blir väldigt intressant när sinnestämningarna får vara många. Därför gör jag den aldrig klar rakt av, då blir det inte bra. Jag måste ge den några dagar…. tänka och känna och sen köra igen. 20 målningar ska jag göra innan jag har min utställning. 20 stycken. Det känns många men jag tror att jag kommer klara det. Känner jag vid 15 att det räcker för nu så kör jag ändå… vi får se.

Det är så kul för det finns inga måsten. Det är bara jag, målningen och min själ som gör jobbet. Sen blir det som det blir liksom! Otroligt befriande att måla är det, det ger mig lugn och det läker känns det som. En väldigt angenäm känsla.

Tack för att jag får visa dig mina bebisar! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

29 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
8 years ago

Halloj,
Guud vad du är duktig på att måla. Jättefina tavlor, man kanske ska boka en framöver 😀 . Kram på dig

Matilda
8 years ago

Härligt med färg och att du vågar, fortsätt med det! Nu fick jag inspiration att ta fram penslarna igen, tack! =)

Nina S
Nina S
8 years ago

Men WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Underbara tavlor!!
Älskar konst med färg.

När börjar du sälja? =)

Berit
Berit
8 years ago

Åh fina de är väldigt lika Carolina Gynnings målningar och för henne har det ju gått bra 🙂

Sylvia
Sylvia
8 years ago

Härligt! Har också målat hela mitt liv, och när man är inne i ett flow känns det nästan som total eufori. Klart att det har en läkande effekt – lycka till med ditt fortsatta kreativa arbete.

Ewa
Ewa
8 years ago

Åhhhh så fina! verkligen vackra och färgstarka.
Kram Ewa

Sussi
Sussi
8 years ago

Åh vad fina!! Härliga färgklickar med känsla i. Ser fram emot att se fler! Vad kan en tavla tänkas kosta? Är det samma storlek på alla?

Åsa
Åsa
8 years ago

Oj vad duktig du är! Härliga färger! Håret på nr 1 visar verkligen hur stark hon är. Och 2:an tycker jag ser lugn och trygg ut på något sätt. Vad roligt att du vågade visa! 🙂

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Härliga färger i dina tavlor!

Mirka
8 years ago

Så underbara tjejer du målat <3

Kina
Kina
8 years ago

oj vilka fina tavlor! Och fina färger! Tycker oxå att dom påminner om Carolina Gynnings tavlor.

Agneta
Agneta
8 years ago

Åh vad du kan, ögonen på andra och tredje målningen ser oerhört verkliga ut.

Annica
Annica
8 years ago

Men, vilka SUPERFINA tavlor, du är verkligen jätteduktig, stolt ska du vara 🙂

Deseree
Deseree
8 years ago

Gillar historien bakom varje tavla då får dom mer liv eller vad man ska säga

Mia
Mia
8 years ago

Men oj så fina! O va kul att få läsa lite om dom också 🙂 Du är verkligen begåvad!
Hoppas du har en härlig kväll 🙂
Kram

Heléne
Heléne
8 years ago

Tack för att du vill visa oss dom, så fina verkligen♥

Th
Th
8 years ago

WOW!!! Så fina och vad duktig du är…älskar färgerna!! Tack för att du vågade visa dom ❤❤

Lina
Lina
8 years ago

Wow! Va duktig du är!

aa
aa
8 years ago

Jättefina och i härliga färger, riktiga blickfång. Älskar de där texttavlorna du gör i olika format och de här i knalliga färger blir jättefina som kontraster till vit o svart inredning. Precis i min smak.

Stina Andersson
Stina Andersson
8 years ago

Men vad duktig du är, blir grymt avundsjuk. Bara fortsätta!!!

Pia
Pia
8 years ago

Vad fina !!! En sån kan verkligen få hänga på min vägg 🙂
Tro mer på dig själv.
Du är så duktig på allt du tar dig för !!!

havrefras
havrefras
8 years ago

Häääärligt Nina!! 😀 Coolt! Mer färg åt folket!

Lotta
Lotta
8 years ago

Görfina och färgstarka Nina!!Har du tankar att sälja i framtiden?Hade varit häftigt med en av dina fina tavlor på väggen!MVH

minna
minna
8 years ago

Jättefina! Fortsätt måla.

Susanne
Susanne
8 years ago

Super fina tavlor!

Lena - Gott för själen
8 years ago

Så coola!

Kram Lena

Insta_Hanna
Insta_Hanna
8 years ago

Hej Nina!
Jättefina tavlor – vad du e duktig!
Vingarna på den 3e ser ju jättehärliga ut!
Sen vill jag passa på o tacka för en jättebra blogg o tack för alla tips du ger!!

Tina
Tina
8 years ago

Härliga tavlor 🙂 Tycker oxå att de påminner om Carolina Gynnings – och henne gick det ju bra för… 🙂

Monika
Monika
8 years ago

Jag gillar verkligen namnen på dina fina tavlor!
Du får vara med på ”Vår Konst” i Enköping till påsk Nina.

Nästa inlägg

GODMORGON PMS

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x