Hur får jag ögonskuggan att sitta på plats?

Fick en läsarfråga!

Godmorgon fina Nina,

Älskar din blogg och har en fråga om sminkning.

Jag har börjat ”svettas” på ögonlocken så kajal och skugga sitter ”all over the place” liksom efter en stund. Jobbar framför datorn 8 tim per dag typ..om det skulle ha något med att min sminkning försvinner..Är det primer jag ska använda ? har du andra bra tips för en 40+ som inte får sitt smink att sitta kvar..

ha en fin tisdag

SVAR:

Tack fina du! Vad glad jag blir när du skriver så!

Detta är ett utbrett problem och många tampas med just att få ordning på ögonskuggan och att få den att sitta hela dagen. Jag har lite tips som har funkat bra på mig och många jag tipsat till. Först och främst handlar det om basen på ögonlocken. Struntar man i basen så produceras talg och ”svettar till” det i vecket på ögonlocket. SÅ först och främst en bra bas. Ja vad är en bra bas då?

Min bas är min vanliga rutin med foundation, concealer och puder. En sån bas lägger jag på mig i denna video. 

Sen det som är det viktigaste i att få ögonskuggan att sitta på plats utan att det blir en svettig linje utav det. P R I M E R!!   Vill du undvika veck i ögonlocksvecket och ha en ögonskugga som sitter hela dagen ska du investera i en bra primer. En del tror att man kan använda samma primer som man använder i ansiktet. Men det är inte alls samma sak. De som är ämnade för ögonskugga och ögon torkar på ett annat sätt samt förhindrar att ”fettet” underifrån kommer fram. Så mitt hetaste tips är att investera i en bra primer. Jag har ett riktigt bra och prisvärt tips!

put a lid on it

Den här primern kostar 179 kr och är en GRYM produkt. Din ögonskugga kommer inte röra sig ur fläcken på 8 timmar så en hel arbetsdag klarar den utan problem. Den är dryg också så du behöver bara en liten pytteklick till varje öga. Låt den torka ordenligt innan du har på ögonskuggan så ska du få se på WOW! HÄR hittar du den!

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
8 years ago

Jag har en följdfråga på detta med ögonprimer, när i sminkningsproceduren ska den på? Ska man ha sin vanliga foundation på ögonlocket också eller hur är det meningen???

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
8 years ago

Precis så. Du har på foundation och concealer först, sen på med primer. 🙂

Jenny
Jenny
Reply to  Niiinis
8 years ago

Åh tack för svar! Har beställt ögonskuggspaletten och penslarna du tipsade om för ett tag sen. Nu jäklar ska tanten se lite piggare ut! Förresten när det kommer till rouge hur ska man tänka i färgvalet där?
Tack för en mycket bra blogg som håller mig sällskap flera gånger om dagen! Ha en bra söndag!

Madde
Madde
8 years ago

Hej om du ska rekommendera en sida att beställa smink på från nätet, tänker bra priser för bra märken?
Har du något tips?
Ha en fin fredag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Jag har massor med tips, ska skriva ett inlägg om det.

Fin fredag och helg du å! ❤️

Nästa inlägg

Godmorgon FINFREDAG!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x