Sådan mor…sådan son

Hej alla fina! ❤️❤️❤️

Jag sover inte….wihoooo! Sitter faktiskt och äter tacos just för tillfället. Tänkte jag skulle klara mig vaken en liten stund till.

Efter skolan idag så åkte vi till Intersport. Jag behövde inhandla ett par ordentliga handskar till Milo. Det roliga är att äpplen inte verkar fall långt ifrån trädet förstår ni?

Milo Ä L S K A R skor. Precis som sin mamma. Idag fick jag sitta och vänta medan han provade.

 

  

Tyvärr så blev det inga skor för den unge mannen idag då han just fått ett par nya vinterskor, och ett par pre-vinter som är lite luddiga inuti. Så nej, där fick jag vara en konsekvent moder. Men prova, det får man!  🙂

 

Sitter och jäser i soffan nu medan kidsen leker på golvet. Milo fick en skatepark av Theddes kompis som han haft som liten. Han blev såååå överlycklig så han nästan inte visste vilket ben han skulle stå på. Sötis! Sååå gulligt av Theddes kompis också. ❤️

Fan, nu börjar jag känna mig sådär trött igen. Oh nooooooo….. Klockan är snart halv 8 och då är det ju natt för mig typ. Snark! Haha… Aja, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken?

Ha en fin kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Så mysigt ni har det hemma!! iPad du lyckats hålla dog vaken:-)
Ha en fin helg<3
Kram Malin

Nästa inlägg

Saffranswraps

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x