Mardröm

Hej ”mitt i natten för Nina”.

Jag vaknade med ett ryck här i soffan. Drömde så fruktansvärt hemskt alldeles nyss.

 

Mardröm:

 Tonys bror, deras två små barn och Milo flög helikopter. Medan vi stod och tittade så kraschade dom, vi hade kontakt via FaceTime så vi såg hela kraschen. Tony bar mig för mina ben ville inte bära…. 

….då vaknade jag. Helt förkrossad. Jag hyperventilerade och började gråta. Så fruktansvärt överförjäkla hemskt!!!! Jag avskyr mardrömmar och dom verkar vara fler när jag har mens. Nu har jag såklart svårt att komma till ro. Ser mardrömmen framför mig hela tiden. 🙁

Ligger nedbäddad i soffan här så jag ska lägga mig nära Tony som ligger och kolla film, kanske somnar jag om snart. Milo sover sen länge.

Visst är det vidrigt med mardrömmar?!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
8 years ago

Ja, fy sjutton! Det känns ju så verkligt! Förstår att det måste varit hemskt. 🙁
Kram

Annika
Annika
8 years ago

Usch – förstår dig.
Jag drömmer själv så galet konstiga drömmar – och det sjuka är att i drömmen är det inte konstigt utan ”normalt” – nu pratar jag inte om din dröm utan generellt – och när man vaknar så fattar man inte…. och antingen är man glad över att det var en dröm eller så vill man drömma vidare.
Sov gott hörru – jag är som du (förutom idag) – somnar tidigt och vaknar tidigt och vill gärna dammsuga 5 på morgonen men bor i lägenhet. Skit också – hahaha!
Kram!

Kina
Kina
8 years ago

Inte kul med mardrömmar ! Var länge sedan jag drömde otäcka drömmar. Hoppas du sover gott nu. Själv har jag precis vaknat och sitter med morgonkaffet och läser bloggar och nyheter. Ha en skön söndag:)

Nästa inlägg

Saffransgran med nutella

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x