Här var det lite jul….

Jag har faktiskt gosat ned mig i soffan här. Jag har Elliots stora kakmonstret tofflor på mig och så sitter jag här och bloggar. Tony är i affären, han skulle handla lite ingredienser till eftermiddagens bakning. Jag ska baka en kladdkaka med en liten surprise uppepå. Sen ska jag baka småkakor också som passar fint vid julen, tror att barn kan uppskatta dom mycket. Du får givetvis se sen…

IMG_4078 IMG_4080

I morse åt vi en sån där låååångfrukost som kan vara det mysigaste med helgen. Jag köpte Melon pomelo, har sån craing på det just nu. Det är så gott! (Nej, jag är inte gravid….haha). Det var så härligt att bara sitta, äta i lugn och ro. Lilla familjen samlad sådär på en söndag. Älskart!

IMG_4084 IMG_4085 IMG_4087

Idag lyckades vå få till en trädgårdsdag i alla fall. Vi  har nu sågat ned alla buskar så de är jämna och fina. Vi har kastat all bråte och ställt undan alla utemöbler. Vi hann med ett besök på återbruket också. Så skönt när det är gjort. Jag har också fått upp en liten ljusslinga i trappen utanför huset. Lite välkomnande sådär när man kommer hem. Skulle kanske vilja ha lite i äppelträdet också, vi får se?

IMG_4089 IMG_4091

Det är så vackert med några frysta äpplen i vårt äppelträd. Idag var det is på dom så de riktigt gnistrade i solen. Så otroligt vackert.

IMG_4096 IMG_4103 IMG_4120 IMG_4127

Milo som älskar att vara ute gjorde tricks i den lilla backen på gården. Han kastar sig verkligen rakt ut och gör volter och kullerbyttor. Skulle en annan göra samma sak så skulle man bryta sig totalt!

IMG_4133 IMG_4135 IMG_4136

Tony gjorde om sladdarna på stjärnorna så de funkar till våra uttag som vi har ovanför fönstren. Som du ser på den lilla skuggbilden kunde jag ju inte hålla mig längre.

IMG_4142 IMG_4143 IMG_4144

Jajjemensan! I köket är det röda stjärnor uppe nu. De lyser t.o.m. Det känns helt rätt med röda stjärnor i vårt kök, det blev jättefint.

IMG_4145 IMG_4146

Jag har satt upp en stooooor stjärna i vårt trapphus också. Den lyser så fint där nu…. LOVE IT! ♥ Jag spar vardagsrummet och andra juleljus till i veckan. Jag har småstartat lite…. julstjärnorna i vardagsrummet kommer också upp i veckan. Jag måste byta gardiner där för att det ska funka med stjärnorna, ja ojoj vad det ska fejjas inför julen här må ni tro. 🙂

Jaha, nu ska jag nog kicka igång lite bakning här på eftermiddagskvisten. Ska bara kolla klart när Jamie Oliver lagar mat på TV:n. Apropå det?! Vilken god thaimat jag lagade till lunch idag. Jag har ätit en nudelsallad på Systrar Två några gånger som jag bara älskar. Smakerna är så fantastiska…..idag gjorde jag den själv och fick samma smak som de har på sin. Ska bjuda på receptet sen, du måste testa om du gillar thaimat!!

Vi hörs säkert sen ikväll igen, ha en mysig söndag om du inte kikar in mer idag. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Så fint det blev! Men det är verkligen inte okej och fuska 😉 möjligtvis okej o sätta upp dom dagen innan första advent för att sedan tända dom på ”rätt” dag 😀 haha!
Ni ser dock ut att ha haft en riktigt mysig dag, trots Tonys något ledsna min över stjärnorna 😉
Kram

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Fuskis! En vecka innan… Big no no 🙂 hihi, va fint det blir! Var har du köpt den röda stjärnan? Så fin!

aa
aa
8 years ago

Jag har också tjuvstartat och hängt upp julstjärnan. Det är så mörkt ute och stjärnan lyser så fint i fönstret, har också en stoooor stjärna =) Varje år när jag plockar ner den så tänker jag att jag borde köpa någon lampa som jag kan ha året om men det faller på att jag gillar det mjuka skenet som en stor pappstjärna ger vilket inga andra lampor kan efterlikna.

Nästa inlägg

Skrotsöndag!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x