Skrotsöndag!

Godmorgon! ♥

Det är söndagmorgon och jag har varit vaken sen kl 4 i morse. Jag har varit uppe och skrotat runt. Flyttat om lite grejer, planterat om nån blomma och gjort mysigt. Det kliar i fingrarna, vill ha upp julstjärnorna. Men jag får nog behärska mig i någon dag till. 🙂

IMG_4071 IMG_4075

IMG_4064 IMG_4067

Köpte rosor igår, var längesen faktiskt men var sugen på en liten färgklick på vardagsrumsbordet. Jag har hittat ett vardagsrumsbord jag vill ha nu i alla fall. Kanske får man önska sig sånt i julklapp? 🙂 Det var i alla all härligt med lite färg, rosa och turkost är fint ihop! Kanske får det bli färgkombinationen på min nästa målning? Kliar även i fingrarna att få måla igen….längtar verkligen!

Jaha, dagen står öppen! Vi får se vad vi hittar på här? Skulle vilja få upp ljusslingan ute och så behöver jag putsa lite fler fönster. Har 4 fönster kvar men det är ett sånt galet jobb så man drar sig lite för att ta tag i det. Men då lär det inte bli gjort. 🙂 Kanske ska jag göra ett ryck idag och får det avklarat bara, sååå skönt när det är klart och så kommer stjärnorna hänga så fint i fönstren!  Klart värt det! Aja, men du…vi hörs igen under dagen. ♥

Nu blir det långfrukost framför TV:n!

Godmorgon på dig & kram!

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Ja turkost är en fin färg ! Men du måste fråga en fråga jag tänkt på länge. Jag bor i lägenhet och har börjat vakna tidigt. När du bodde i lägenhet vad gjorde du då när du vaknade tidigt? Jag känner att man kan ju inte börja störa grannarna halv fem på morgonen! Så jag bara tassar runt för att inte störa grannarna.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ja, vad gjorde jag?! Jag bakade mycket….sen gick jag runt och strosade och skrotade. Du vet, flyttade plats på saker, städade och sånt. Allt sånt som inte låter så mycket, inte så mycket dammsuga då inte. 🙂

Kram

Kina
Kina
8 years ago

Tack för svaret. Då vet jag vad man kan göra en tidig morgon,jag som inte ens vill spola i toan för tidigt! OBS!!! Så klart bara om jag kissat annars spolar jag så klart!;)

Jenny
Jenny
8 years ago

Hej fina Nina!
Så mysigt du har! Såg tidigare att någon frågat om du och Hannah inte är vänner längre? Du svarade att man kan väl vara vänner ändå? Men goda vänner avföljer väl inte en på IG utan anledning? Vi har ju inte med saken att göra egentligen men man förstår ju att något hänt iaf! Trist om så är fallet men vill tala om att du verkar vara en sån härlig människa! Keep up your good work! Kram på dig!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
8 years ago

Hej Jenny!

Tyvärr så finns det inget annat att berätta om detta…. jag är ledsen men det gör inte det! Det har absolut inte hänt något alls mellan mig och Hannah, absolut ingenting.

Vi har inte setts så mycket på senaste tiden men vi är absolut inte osams. Hannah är en jättemysig person och jag tycker mycket om henne.

Hoppas att jag svarat på dina funderingar nu!

Kram

Berit
Berit
8 years ago

Åh det ser mysigt ut! Jag vaknar först i familjen och älskar att bara sitta framför Nyhetsmorgon och fika frukost…men baka och städa skulle jag aldrig göra 🙂 Jag går ut på en långpromenad med hunden och så har de andra vaknat när jag kommit hem. Härligt med en skrotardag och jag bara måste få ta fram julgardinerna i dag!!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Ja promenad är också härligt…. Jag tror att jag bakar och städar för att jag alltid har mest energi på morgnarna. Då är jag så jäkla i gasen liksom. Haha…

Jag vill ha nya gardiner till vardagsrummet också….hmmm…. Vet inte riktigt vad än bara! 😉

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Jag höll mig inte! Alla stjärnor och adventspynt åkte upp igår! Älskar att sätta upp detta! Blir så mysigt! Putsade ett psr gönsterbigår och satte upp min nysydda julgardin i köket! Håller med om att putsa fönster är tråkigt men det blir ju oftast så fint efteråt! Passade också på att fixa med mina blommor, kastade ut några som blivit tråkiga! Köpte mig några julstjärnor och amaryllis! Nu ska jag ta tag i min morots- och linssoppa sim puttar på spisen.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Jag kunde inte heller hålla mig…. haha….till hälften i alla fall. 🙂

orolig
orolig
8 years ago

Tänk vad bilder kan göra en orolig och att man inte har all information om andra. Känner mej väldig lättat och säkert andra med att ni har koll på ljuset. 🙂

Älskar din blogg och följt dig i många år. Du tillhör min morgonrutin att se om du bloggat varje morgon 😉

Ta hand om dig. ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  orolig
8 years ago

Vad fint av dig! ♥

Ta hand om dig också, kram!

Eva
Eva
8 years ago

Hejsan!
Här kämpar jag mot suget att ta fram advent redan nu med!! Tur jag e borta hela dagarna på jobbet under veckan så finns det liksom ingen tid att ta fram förrän på lediga fredagen 🙂 E ju med uppe tidigt så har gjort bland annat dina saffransbullar med mandelmassa – å så goda dom är!! Nu är det renbäddat, städat o fönstren e putsade. Ska strax ta runda med hundarna, försöker få ut tonåringarna med mig och sedan smörgåstårta!!

Önskar dig en fortsatt fin söndag!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva
8 years ago

Vad roligt att du gillar mina saffransbullar! Visst är dom goda?! Åh jag älskar dom!

Duktig du är som orkar stå emot pytet. Fasen, idag föll jag dit så det bara small om det! 🙂

KRAM

Nästa inlägg

Mardröm

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x