Morgon med lite pyntning….

Godmorgon Måndag!

Helgen gick som ett jehuuu bara. Pang sa det så var det Måndag igen. Tänk att helgerna blåser fram så fort? Jag fattar inte…. Men nu är det en ny vecka med allt vad det innebär. Det går i rasande tempo mot jul och igår insåg jag att vi inte köpt en endaste julklapp ännu. Det är faktiskt bara några veckor kvar nu till julafton och fram till dess kommer bara tiden att rusa. Har du börjat inhandla julklapparna ännu?

Nu har jag i alla fall officiellt startat julpyntningen. Så är det. Det är så mörkt och jag måste få in ljuset här hemma. I morse pyntade jag spiskåpan. Blev så fint och mysigt.

IMG_4148 IMG_4149 IMG_4150 IMG_4151 IMG_4152

Det här är såna billiga glas på IKEA som jag köpt på mig för att göra mousse och pannacotta i. Jag har en massor av dom. Sen har jag bara tagit snöre som jag också köpt på IKEA och lindat runt. Julilgt och fint! Det lyser upp så fint där uppepå när det är så mörkt ute.

Jaha, nu är det dags att ta tag i morgonbestyren. Här inne har du en härlig måndag att se fram emot. Juklappstips, skönhetstips och recept väntar. Ha nu en fin måndag och kom ihåg, snart är det julledigt!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Så mysigt du gjort det! Måste ta mig tiden att börja pynta jag med, det är ju så kul!!

Th
Th
8 years ago

Blev ju supermysigt 🙂 ha en fin dag ❤

Agneta
Agneta
8 years ago

Din saffranssemla såg jättesmarrig ut, men kolla in Bambis blogg på Femme.se där hon gjort sin med pepparkaksgrädde. Ha en fin måndag, kram

Nästa inlägg

Lakrits och chokladbräck

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x