Mörker, ljus och asgarv!

Go`kväll alla! 

Har just ätit här och nu känns det som om någon slagit en slägga i skallen på mig. Såååå trött. Fifasen alltså! 1 månad kvar tills det vänder och det börjar bli ljusare igen. Thank you säger jag. 🙂 Nu är jag i alla fall igång med alla vitaminer och mineraler. Jag äter järn, D-vitamin, C-vitamin, magnesium och zink. Men just nu känns det som det skulle vara något mer ”uppåttjackigt” för att få mig pigg. 🙂 På morgnarna är jag superpigg och har massor av energi, den här tiden…..eeeh, not so much! 🙂

Du, idag lyckades jag i alla fall ta lite bilder medan det var lite ljusare. Nu när det är så himla mörkt så måste man vara snabb med att ta alla bilder man planerar dagtid. Efter 3 är det försent och för mörkt.

IMG_4198 IMG_4199 IMG_4208

 

Idag åkte dessa sötisar fram. När man tittar på dom från långt håll så är ljusen formade som en stjärna. Det tog mig bara 1 månad att se det efteratt jag köpt dom. Haha…. verkar snabb! 🙂 Nu minns jag inte var jag köpte dom? Kan det ha varit Rusta kanske? Måste kolla…. japp, Rusta var det, HÄR hittar du den.

Bud to Rose saffranskladdis2 IMG_4201 IMG_4203 IMG_4205

Dessa stjärnor åkte upp i vardagsrummet igår kväll. Guld och vitt blev det. Dom lyser så fint när det blir mörkt. Det är såna genomskinliga skira band som jag knutit en stor rosett på högst upp. Så sött och så döljer det sladden.

Bud to Rose saffranskladdis1 IMG_4211 IMG_4219

Lampan fick en ny plats på sideboardet i köket. Mitt loppisfynd för typ inga pengar. Köpte bara en finare klotlampa till och den lyser så fint på kvällen. Lampfoten är i marmor. Så snygg tycker jag!

 

Jag har uppdateringar på när någon kommenterar på min Instagram (@niiinis.se). Hahaha, fifan som jag skrattade åt det här alltså. Jag la upp kakan med saffransfudge på och då var det nån som uppfattade det som pannbiff med ost först. Hahaha! Skitkul ju! 😀

Nä, nu ska jag koka mig en kopp te. Är så sööötsugen ikväll men ska ta mig ett litet tuggummi så brukar det gå över efter en stund. Har köpt nya tesorter som är sååå goda. Ett grönt te med smak av kola. Det är verkligen kolabitar i. Ska visa dig sen.

Hörrni! Jag tänkte att ni skulle få bestämma innehållet på bloggen imorgon. Så nu vill jag att du skriver  vad du gärna ser att jag skriver om imorgon så tar vi en ”läsarönskningsdag” imorgon. Låter inte det bra? Kul ju…

Ha en fin kväll nu! Stor kram! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Kan du skriva lite hur man får till snygga ögonbryn och gärna på bra produkter i olika prisklasser. Jag har tyvärr plockat sönder mina :(. Finns det ngt bra serum att använda kanske? Vågar snart inte gå in på din blogg, så mycket godsaker du gör alltså :)! Försöker hålla mig borta från sådant för att inte trigga igång mitt sötsug men ngt ska jag nog baka till jul!

Helena
Helena
8 years ago

Håller m ovanstående om alla godsaker du lägger ut, vilket sug efter socker man får, ser ju såå gott ut! 😛
Kan du inte berätta lite om hur du upptäckte din andlighet? Du nämnde ngt om stt du funderade på att gå en kurs och utveckla dig mera. Har du lagt det på hyllan eller är det nåt du funderar på? The här också ikvälloch en påse med nötter och bär. Ha det gott! Kram <3

Hanns
Hanns
8 years ago

Ditt tänk om husdjur? Vad tycker dina barn om djur och hur känner du om djur? Skulle du kunna tänka dig att skaffa en hund eller kanin? Har aldrig uppfattat hur du känner ang detta, vet bara att ni har katt men skulle du eller barnen vilja ha något mer? Kram

annelie
annelie
8 years ago

Jaa ögonbryn! Önskar precis som Svahnholmen tips på bra produkter för ögonbryn. Sen har jag så mycket jag skulle vilja läsa om (du skriver så br aom många oliak saker så det är svårt välja nu när jag fick chansen 🙂 ) men kände att jag vill också höra om andlighet. Alltid intresserat mig stort. Sen har jag änge tänkt jag ska gå till någon som kan ”guida” mig lite men hur vet man vem man ska gå till? Så gärna ett inlägg om det.
Sen om det smyger in lite fler tips på snygga juloutfits, så gör ju inte det nåt 🙂
Ha det fint. Kram

annelie
annelie
Reply to  annelie
8 years ago

Uj vad stavfel. Så går det när man sitter på kall läktare med kalla fingrar och knappar på mobilen 🙂

Thess
Thess
8 years ago

Kan du inte skriva om din egen ”hälsoresa”, hur ser en dag ut för dig med kost och motion? Hur har du gjort när du gått ner i vikt? Ngt du vill dela med dig av? Jag har själv bantat heeeela mitt liv och som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag provat den ena dieten efter den andra och tom övervägt göra en operation. Men vill inget hellre hitta en livsstil jag kan leva med för livet. Sen är jag liksom många andra nyfikna på andlighet 🙂

Tack för en super härlig blogg.

Therese
Therese
8 years ago

Halloj!
Jag är lite som du – baktokig 🙂 Jag skulle vilja veta om du har några fudgefavoriter att dela med dig utav.
Kram

aa
aa
8 years ago

Jag vet inte vart jag nyss sett bakverk som såg ut som mat, tex. en paj som såg ut som en pizza, kakor som såg ut som korv, någon bakelse som såg ut som kött med potatis osv. Tror det var något avsnitt av något utländsk kock-program. Ganska kul ide men aptiten infinner sig inte riktigt när ögat luras på det viset.
I morgon önskar jag få se bilder på sötkatten. =)

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Jag läser (o se r) gärna om ögonbryn och om hur man lägger på rouge så det ser naturligt ut och tips på hur man sminkar sig om man har synliga porer.

Deseree
Deseree
8 years ago

Jag saknar ju middags tips jag ☺ och julklapps tips till 5 åriga killar

Lisoball
8 years ago

Jag älskar filmer. Gärna med fest-sminkning? 😀

Madde
Madde
8 years ago

Hej, vill gärna läsa mer om vikt och hälsa. Ett tag skrev du mycket om det, nu nämner du ibland att du undviker saker pga av din mage. Gillade när du skrev mer om detta som innan.
Hade hellre sätt hälsosamma mattips och kanske bakning någon gång, vet ju att det är ditt intresse såklart men man vill ju själv inte äta sött så ofta, så vill hellre bli inspirerad av bra saker. Det är ju lika mycket kalorier i glutenfritt som vanligt.
Men sjävklart ska du skriva om sådant du själv gillar och vill dela med dig av det är ju din blogg.
Ha en fin dag, här på västkusten öser regnet ner!

Kina
Kina
8 years ago

Nu har jag läst din blogg för mycket! Jag har börjat vaknat tidigare och tidigare har väl aldrig varit någon sjusovare,men rekordet togs i morse/natt då jag vaknade 03,15 och inte kunde somna om!! Så nu sitter jag här och gäspar undrar vad jag ska hitta på resten av dagen och klockan är nu 07.45 gäsp!! 😉

Marie
Marie
8 years ago

Jag vill läsa skönhetstips smink hår hud…
Inredningstips och mode/klädtips.

Annica
Annica
8 years ago

Aha, är det så de skira banden ska användas, tack för tipset 🙂 har alltid undrat vad de gjorde för nytta, nu vet jag äntligen tack vare dig 🙂

Nästa inlägg

Kladdkaka med saffran- och vitchokladfudge

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x