Det andliga…..

Godmorgon alla fina! ♥

IMG_4277

Här sitter jag och äter frukost. Egengjord havrevälling med glutenfria havregryn, mitt glutenfria bröd med keso och kanel. Sen blir det alltid kamomill te på morgnarna. 

Jaha, då startar den här bloggdagen med era önskemål om ämnen, fortsätt gärna och önska ämnen i föregående blogginlägg om ni vill. Här har dagen startat med att jag vaknade halv 4. Somnade runt halv 8 efter att Tony kom hem. Han var och pratade med en larmkille. På torsdag ska ett omfattande larm kopplas in hos oss. Ett tjyv/brandlarm som är direktkopplat till en central. Ojoj, håll nu tummar för att det där larmet inte går i tid och otid innan vi lär oss! 🙂 Känns faktiskt väldigt tryggt, om det strular och om larmet kanske går fast det inte är nåt så får vi ett samtal från centralen som kollar att allt är ok?

Jaha, tänkte jag skulle kicka igång första önskeämnet direkt!

läsarämne

Ja, hur upptäckte jag min andlighet?!

Jag har ju nuddat vid detta ämne några gånger på bloggen, detta är för mig ett rätt känsligt ämne. Eller jag ska förklara det bättre. Jag kan inte så mycket ännu varför jag medvetet valt att inte skriva så mycket om det. Jag känner att jag vill ha mer ”kött på benen” och lära mig mer innan jag liksom berättar. Sen vet jag att många är skeptiker och tycker att detta är humbug. Jag väljer att tro och känna som jag gör med respekt för dom som inte tror på andlighet. Eftersom önskemål om detta dök upp av fler så känner jag att jag nu kan skriva lite eftersom ni är fler som är nyfikna.

Jag upptäckte nog min andlighet första gången jag var på Noors Slott och skulle ha bloggeventet där. Jag stod i ett utav rummen och packade goodiebags,  mådde fruktansvärt konstigt och märkligt. Hade svårt att andas och kände mig som jag skulle bli sjuk. Jag har känt så många gånger men alltid reflekterat vid detta som något kroppsligt – jag är ju faktiskt hypokondriker. Trott att nåt är på gång med kroppen osv. När jag åkte därifrån gick det över. I bilen på väg tillbaka dagen efter funderade jag över det här igen. Tanken slog mig om det kunde vara något annat i rummet som orsakade hur jag kände? Jag gick upp i rummet igen och bara stod där inne. Märkligt nog så infann sig samma känsla. Av personalen fick jag veta att detta rum var sagt att bära på lite konstigheter. Något där och då slog mig att herregud….. ”Är jag medial och kan känna av saker?”

I samma sekund kände jag något som jag i alla år haft sån oerhörd rädsla och skräck inför, jag måste till ett medium. Det kändes helt naturligt och självklart. På måndagen efter bokade jag tid hos Carola som jag då inte kände alls. På fredagen hade jag tid. Jag var självklart nervös men också väldigt spänd. Carola prickade in ALLT i mitt liv på pricken. Personen som alltid är med mig är en kär släkting till mig. Hon beskrev allt med den personen på pricken. Hur den gått bort och allt…. jag har aldrig ens pratat om den här personen då den gick bort när jag var liten så det var verkligen inget hon kunde veta. Den sessionen blev det massor av tårar men också ett uppvaknande. Det här låter kanske konstigt, men det kändes som en pånyttfödelse, som att en person till vaknat i mitt inre. Carola förklarade att jag var väldigt medial och andlig men att jag alltid varit lite för rädd och blockerad för det, inte förstått och inte velat se. Att ha varit hos Carola den där gången har betytt så himla mycket för mig.

Tanken var att jag skulle påbörja en kurs hos Carola men min rumpa ville annat. Samma månad blev jag ju jättesjuk och jag  fick boka av kursen. Trist nog då den inte startar mer än en gång om året. Jag vill gå hos Carola då jag litar på henne till 100 % och det har visat sig att hon öppnat upp och hjälpt mig massor med det andliga.

Jag har övat några sittningar med personer jag inte känner så bra och dessa har varit klockrena. Nästan läskigt för man tvivlar på sin förmåga. Det är det jag måste träna på, att lita på min förmåga och min personkännedom. När det handlar om t ex vänner som har svårigheter och dom kommer till mig så har jag alltid klockrena svar, jag vet precis vad dom ska göra och självklarheten i detta är nästan sjukligt. Det är min magkänsla som pratar och oftast det andliga kring min vän som liksom talar till mig. Jag känner också av en person på några sekunder, känner om den är nervös, orolig eller lugn.

Mycket som jag ska lära mig handlar om att inte ta in allt som att det är min kropp och  mina känslor. Det har jag gjort hittills. Jag har alltid trott att det handlar om mig medan det kan vara både levande och andliga energier jag tar in. Du kan säkert känna igen att du kommer in i ett rum och bara känner att energin i rummet är dov, låg eller kanske sorgsen. Allas våra energier sätter sig i väggarna. Levande och andliga. Därför kan gamla hus kännas lite läskiga och tunga. Behöver alltså inte alltid handla om andliga energier utan levande. Tänk hur många energier som passerat i ett gammalt hus? Vårt hus är ju renat av Carola, men det behövs göras lite då och då om man vill ha skön och härlig energi i ett hem. HÄR kan du läsa om vår husrening som vi gjorde.

IMG_4279

Just nu håller jag faktiskt på att läsa den här boken som jag fick av Carola. Såhär står det om den:

Författaren Doreen Virtue har haft kontakt med änglar i hela sitt liv. Som barn såg hon dem som dansande lysande färger när hon kände sig ensam, ledsen eller rädd. Det enda hon förstod om änglar då var att de är lugnande och tröstande. Änglarna hjälper oss människor, oavsett vad vi tror på, att få ro, och många gånger är det de små sakerna som skapar varaktig frid. Doreen Virtue har undervisat i sin änglaterapi sedan 1997 och har lärt tusentals människor att utföra andlig healing och mediala läsningar i samklang med änglarna och ärkeänglarna. I den här omfattande handboken har hon samlat de verktyg, hemligheter och övningar som hon lär ut till sina elever. Oavsett om du är en yrkesutövande healer eller bara vill förbättra dina medfödda andliga gåvor är boken ett oumbärligt referensverktyg som du kommer att återvända till. Du får bland annat lära dig vilka änglar du ska kalla på och när, hur du ger en läsning med änglakort och hur du kan hjälpa familj och vänner när de behöver det. I boken lär du dig också tolka de tecken som visar att dina önskningar blir besvarade av de gudomliga.Med änglarnas hjälp är ett ovärderligt hjälpmedel för alla som vill få tillträde till änglarnas fantastiska sfär för att finna sann hälsa, lycka och tillfredsställelse.

Jag har bara börjat så jag har inte kommit så långt. Jag tycker att det står så bra i förklaringen till boken. ”Änglarna hjälper oss människor, oavsett vad vi tror på, att få ro, många gånger är det de små sakerna som skapar varaktig frid”. Jag tolkar detta som att det spelar ingen roll vad vi tror här i världen, det viktiga är bara att vi hittar DET om ger oss ro och frid. Sen spelar det ingen roll hur egentligen. Alla tror på det dom vill och det som känns bra för dom.

Det var lite (MYCKET) om min egna andliga resa som jag påbörjade för snart 2 år sen. Jag har inte kommit så långt men skyndar inte eller stressar inte. Det tar mig dit där jag ska tänker jag. Utan att stressa, pressa eller skynda. Jag funderar inte så mycket på det här men jag är givetvis intresserad och vill lära mig mer. Detta har också gett mig lite lugn och gjort så jag fått lite förklaringar på saker. Sånt lugnar och lättar själen. Just nu är det den där boken jag läser och det är superintressant verkligen! HÄR hittar du boken.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Tack Nina!
För att du delade med dig av detta och för att du tog dig tid att svara på frågan <3

Nästa inlägg

Mörker, ljus och asgarv!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x