Blå tossor – Smurffötter

blåa_skoskydd_blå_tossor_skoskydd

Ja vad säger man?

Känner du igen dig? Idag var det en sån här dag. Jag tänkte på det när jag satt och väntade på att Milo skulle sluta. Satt och tänkte att jag säkert går ut med dom…. å så gör jag det! Johanna, en annan mamma på skolan, stoppade mig när jag körde iväg med bilen. Jag vevade ned rutan på bilen och ba:

”Ja, vad har du på hjärtat!??”kvittrade jag.

”Niiiina, du har dom blåa tossorna på dig!” hojtade hon skrattande!

HAHAHAHAHAHA….där satt jag och var snabb som blixten och körde med mina blåa faror på fötterna. 🙂 Men åh, hur många gånger ska man glömma dom på?! Tur var väl att det inte var snö, då hade jag trillat också. SÅ kul, la upp bilden på min FB där jag tackade Johanna som hojtade till. Då berättade hon att hon gått över hela torget efter att hon varit hos tandläkaren med ett par en gång, OCH cyklat hela vägen hem. Haha, alltså alla har någon sån här berättelse om dessa blåa tossor!

Har du glömt de blå tossorna på nångång?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Nä aldrig . Men jag har sett andra som gjort som du. 🙂 du en fråga får man önska fler saker man skulle vilja du skrev om? Eller fick du nog igår? 😉

Ewa
Ewa
8 years ago

Hej. Jag hade hämtat dottern på förskolan sen åkte vi direkt till Ica och storhandlade (jag tyckte då att en del människor tittade konstigt på mig ). När vi kommer hem ca 1,5 h senare och jag ska ta av mig skorna DÅ märker jag de blå tossorna, efter det så glömmer jag inte att ta dem innan vi går från förskolan. Ewa.

annelie
annelie
8 years ago

Hahahahahahaha been there done that. 🙂 Inte bara en gång heller.

Nästa inlägg

Julklänningar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x