Julklänningar

Hmmm…. julklänningar!

Kan man få nog? Det värsta med att titta på alla klänningar är att man inte kan bestämma sig för vilken man ska satsa på. Nu idag hittade jag massa snygga svarta klänningar också.

nelly klänningar

1) HÄR (adlink)

Den första är ju sååå snygg! Å tänk hur man kan alternera den? Som här till ett par coola brallor och boots, eller så har man fina strumpbyxor så är det en superfin klänning. Tänk p all mat man kan stoppa i sig i den! 2:an är SÅÅÅÅ SNYGG! 3:an är mycket min stil på klänning, lite slapp sådär. För att inte tala om 4:an. Den är verkligen supernajs. Rymlig och enkel men ändå feminin och vacker. LOVE IT! HÄR hittar du alla festklänningar.

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
8 years ago

Är jättesugen på att köpa klänning till julen! Måste börja kolla runt lite.
Ibland blir man ju sugen på att ha någon stickad variant, så där lite ”Last christmas”-mysigt (Wham, du vet!).
Men sen blir jag svettig bara jag tänker på stickat! Hahahaha!
Blir nog bättre med något tunt och svalt!

Niiinis
Niiinis
Reply to  A
8 years ago

Haha! Ja men ellerhur?! Phu nej….svettpadda liksom. 🙂

Linda B
Linda B
8 years ago

Älskar såna här tips inlägg! Du har bra smak dessutom.
Jo jag slogs av en fundering förut. Jag shopar en del på internet för jag bor på liten ort utan hm lindex Åhléns osv. Men det görs ju kreditkoll när man handlar. Det i sin tur ser inte bra ut om man tex vill ta huslån eller annat lån. Om man har för många kredit koller. Trots att man inte har varken anmärkning eller annat. Hur gör du?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda B
8 years ago

Jag förstår! Handlar aldrig på kredit utan betalar alltid direkt. Jag och handla på kredit är ingen bra kombo, haha…. Kreditkoll görs ju bara om man vill handla på kredit väl?

Kram

Kina
Kina
8 years ago

Är jag ute och cyklar nu tro? Men inte görs det väl kreditkoll när man beställer och betalar med kortet direkt vi beställningen? Kredit koll görs väl bara om man handlar på konto och betslar en gång i månaden antigen då hela summan eller en del av summan.

Nästa inlägg

Little Lions barnhem i Ghana

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x