Smycken från Bud to Rose

Godmorgon!

Just nu håller dom på att installera ett larm här hemma så det är lite virr varr i bakgrunden. Tekniska prylar som man ska förstå hur det funkar så det var ju bra att Tony kunde stanna till och kolla installationen. Fifan hörrni, min kropp väääärker och jag tror att jag har dragit på mig nåt skit. Uuuuu…..imorgon var nämligen planen att jag skulle åka till Sthlm och gå på AW med några av mina kompisar. Åh hoppas nu att jag inte blir sjuk.

IMG_4224 IMG_4225

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR

Men hur fint ARMSWAG? Jag känner ju Annica som driver Bud to Rose. En sjukt driven kvinna som jag beundrar, har du varit på Formex nångång så ska du kolla in deras monter. Man vill ha ALLT! Jag har ju haft svårt för att kombinera guld och silver även om jag sett att många gör det hejvilt. Sen blir jag ju så himla inspirerad när jag kollar instagram och folk lägger upp sina armband och så är det så snyggt så jag svimmar. Så nu har jag också beställt lite swag (som jag sett att dom skriver, här försöker man hänga med i tugget liksom). 😉 Jag beställde sånt som matchar och man får ihop roséguld och silver.

IMG_4233 IMG_4234 IMG_4236 IMG_4245

Ring HÄR.

Den här ringen var perfekt, den har svart rosé och silvrigt i sig. Passar med andra ord till allt då! Den sitter ihop så såhär, det går alltså inte att sära på ringarna utan de sitter såhär.

IMG_4241 IMG_4242Ring HÄR.

Sen blev det den här sköningen också, lite annorlunda. Man behöver inte vara rädd för att man tappar ringen ytterst. Åh jag tycker den här är såååå fin.

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs snart igen! Idag ska du få mer tips på jul och nyårsklänningar. Ett litet värdefullt skönhetstips inför stundande kyla och snö som brukar göra oss torra som fnöske!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Snyggt! 😀

A
A
8 years ago

Åh, vilka snygga smycken!
Har också alltid haft svårt att bland guld och silver, men det där var ju supersnyggt med roséguld och silver ihop!

Niiinis
Niiinis
Reply to  A
8 years ago

Ja men visst är det! Sååå snyggt!

Havrefras
Havrefras
8 years ago

Älskar Bud to Rose-smycken! Så fina! Btw – har du kikat på lamporna som Maggan kör med just nu? Kan ju vara något för dig?

Nästa inlägg

Julklappstips för barn

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x