Att investera i sig själv!

 

Godmorgon!

I morse tog jag tag i det som jag så länge tänkt att jag ska göra. Jag har velat komma igång med avslappning på morgnarna. Jag som vaknar så tidigt får ofta en liten stunds egentid på morgonen och kan då passa på att göra något ”vettigt” utav den tiden.

Sagt och gjort! Gick upp, tände ljus i vardagsrummet och satte igång min yogaapp med 15 minuters stretchyoga. Efter det gjorde jag ledd meditation/mindfulness i 5 minuter som ska hjälpa till med att man slappnar av med hjälp av andningen. Sedan avslutade jag med 10 minuter på spikmattan. Kändes verkligen härligt efteråt. Nu hoppas jag att jag får detta att bli någon form av vana, att fortsätta med detta kommer nog få min stela kropp att bli lite mer avslappnad. Att få min kropp mindre stressad och oroad kanske? Det kan ju i alla fall inte förvärra något tänker jag….

Känns som en investering i sig själv kan man säga. Allt som allt tar det en halvtimma, en välinvesterad halvtimma! Nu måste jag fortsätta med morgonbestyren här, vi hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
L8
L8
8 years ago

Låter ju alldeles underbart att starta dagen på det viset 🙂 Vad är det för app som du kör med. Har också letat efter en men inte hittat någon bra.
Ha en bra dag bästaste!

al68
al68
8 years ago

Vilken härlig morgon, får man fråga vilken yogaapp du använder? Jag har tänk testa på Yin yoga, då jag träna mycket styrketräning och man blir ännu stelare av det så då skall Yin yoga vara bra. När du skrev stretchyoga så blidde jag nyfiken. Ha en fin dag, kram kram

D Diana
8 years ago

Vad härligt att börja morgonen så, låter som en bra rutin. Kan du inte tipsa om vart du får yogaövningarna ifrån och allt. Skulle vilja börja jag med men kan inget om det, hur börjar man, med vad?

Ha en bra dag och hoppas det håller i sig, det gäller att göra allt för att hålla sig på topp mentalt för livet är långt och svårt. 🙂

Nästa inlägg

Julgodis – Fudge med vaniljdrömmar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x