ANNONS

Att investera i sig själv!

/

 


Godmorgon!

I morse tog jag tag i det som jag så länge tänkt att jag ska göra. Jag har velat komma igång med avslappning på morgnarna. Jag som vaknar så tidigt får ofta en liten stunds egentid på morgonen och kan då passa på att göra något ”vettigt” utav den tiden.

Sagt och gjort! Gick upp, tände ljus i vardagsrummet och satte igång min yogaapp med 15 minuters stretchyoga. Efter det gjorde jag ledd meditation/mindfulness i 5 minuter som ska hjälpa till med att man slappnar av med hjälp av andningen. Sedan avslutade jag med 10 minuter på spikmattan. Kändes verkligen härligt efteråt. Nu hoppas jag att jag får detta att bli någon form av vana, att fortsätta med detta kommer nog få min stela kropp att bli lite mer avslappnad. Att få min kropp mindre stressad och oroad kanske? Det kan ju i alla fall inte förvärra något tänker jag….

Känns som en investering i sig själv kan man säga. Allt som allt tar det en halvtimma, en välinvesterad halvtimma! Nu måste jag fortsätta med morgonbestyren här, vi hörs snart igen!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00