Förbjudet att ligga där?

Vet ni vad jag gör?

Jo jag ligger nedbäddad i sängen redan. Nä, jag ska inte sova men fryser utta ba helvitti och min telefon höll på att ladda ur så jag blev tvungen (stackars mig) att lägga mig under duntäcket en stund. Det är sååå muuuuusigt! 🙂

 
Här ligger jag och känner mig som jag gör nåt olagligt. Jag ligger sällan i sängen förutom på natten. Det är fasen underskattat att ligga i sängen alltså, ja såhär mitt på blanka kvällningen utan att man ska sova. Märkligt beteende av mig om jag får säga det själv. Det är ju liksom inte förbjudet att ligga där annars än när man ska sova. Vi har en urskön säng dessutom så det är ju helt puckat att man inte ligger där oftare och mer än bara på natten. Tony är faktiskt bättre än mig på att ligga i sängen även om det inte är natt, han kan nog smyga upp mitt på dagen och lägga sig där en stund. Just bara för att det är mysigt.

Well well, jag är laddad för Bonde söker fru här förstår ni. FÅR inte missa det alltså… Den som man fortfarande är lite osäker på är ju ”snyggbonden” som han kallas. Hästbonden alltså. Men jag tror att det lutar åt hon jäntan som han tog dit det där bandet för. Hoppas i alla fall! ❤️

Jag har tänkt på det där med hur jobbigt det måste vara att va med där? Man kan liksom inte släppa på känslorna då man inte vet vad bonden känner. Det är ju liksom  oftast förutsättningen för att det ska hända nåt i en relation, att man släpper på känslor…men då måste ju båda göra det. Ämen fanken, jag tror jag skulle ruttna och dra hem. Skulle jag bli intresserad skulle jag ha svårt att se hur han går på dejter, kysser och myser med dom andra tjejerna. Så ska en annan liksom stå där och vänta… ”Välj mig”?! ”Tyck om mig”?! Nääääää fifan! Beundrar och respekterar tjejerna som är med alltså! Jag skulle inte fixa det.

 tävling_bud_to_rose
Du en sista påminnelse om tävlingen jag har på min Instagram i samarbete med Bud to rose! 3 lyckliga människor kan vinna ett valfritt smycke ur Bud To Rose kollektion. Här hittar du min Instagram —-> @niiinis.se.
Idag är sista dag att tävla!
Imorgon presenteras vinnaren på min Instagram.

Nu kom Tony hem från affären, han har köpt lite gott till Bonde söker fru. Popcorn till mig, hurrrra! Lill-lördag när det är som bäst! Ha en mysig lill-lördag du också. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
8 years ago

Gud va vacker du är!

Nästa inlägg

Gammalt är fint!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x