Gammalt är fint!

Jag berättade väl att jag var iväg på auktion?!

Vi besökte den där auktionen som jag hängt på sen jag hade Thedde i magen. Så himla härligt med att tiden stått stilla där verkligen. Jag köpte ju en servis på auktionen, 60 spänn kostade hela partasket.

IMG_4506 IMG_4507 IMG_4508 IMG_4510 IMG_4511 IMG_4513 servis

Men hur fint? Denna servis är komplett och är från 30-40 talet nångång. SKit i att duken ser skitig ut, det är den inte. Den blev blöt bara när jag skulle lägga ut servisen när jag just diskat den. Nu står den så fint i mitt skåp med vitrindörrar i vardagsrummet, är sååå nöjd! Den här ska bara väldigt speciella personer få fika med. Haha…. så nu när mina vänner och familj kommer och fikar så kommer dom bli ledsna om det inte serveras ur detta. 😉

Loppis, second hand och auktion är väl det bästa som finns?! Vet du vad jag kan tycka är roligast med det? Att inte precis alla har samma lika, man får något unikt och något som inte så många andra kanske har. Sen kan jag äntligen gå all in på allt sånt här gammalt nu eftersom vi bor i ett gammalt hus. Så himla härligt! Jag vill åka på auktion på söndag igen, men jag vill ju hinna med julmarknad också! Hur ska man hinna med allt egentligen? Milo har kalas på lördag för han fyller ju 7 år på fredag, en stor dag minsann! 

Nu ska jag åka och hämta Milo på skolan! Hörd sen igen. 

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Åh så vacker! Vi har en komplett middagsservis som vi ärv av min man farmor, också grått mönster. Är nog från samma tidsepok som dina koppar. Jag gillar ärvda saker men har svårt för loppisar. Min dotter som är 11 älskar loppisar. Ett intresse hon delar med sin farmor så de drar ibland iväg på små loppisturer. Så tacksam att jag slipper!

Kina
Kina
8 years ago

Men så fin! Kom att tänka på min farmor när jag såg bilderna. Många år sedan man drack kaffe ur sånna kaffekoppar. Fin färg var det oxå.

Maria Andersson
Maria Andersson
8 years ago

Så fint 🙂 Älskar att gå på auktioner och loppis. Fint att blanda gammalt och nytt!

Nästa inlägg

Julklappstips för äldre barn

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x