ANNONS

Julklappstips för äldre barn

/

Julklappstips för äldre barn?

Ja den frågan fick jag….jag som har två stora barn (17 och 19 år) veeeet hur svårt det kan vara att hitta något till de små liven. Grejen är att mina barn oftast önskar sig pengar. De får de också ofta…. Men i år kände jag att jag vill ge dom nånting. Alltså, såhär…. När de får pengar i present så kan de där jäkla pengarna gå till allt från mat till fika och skräp. Haha… Ja men du hajar?! Ibland känner jag att man kanske ändå ska köpa saker för att det ska bli vettigt av de hela, man vet ju faktiskt oftast vad dom behöver och kanske vill ha. (Nu läser dom båda här och ba OH NOOOOOOO..haha).

julklappstips äldre barn

Goggles HÄR. (adlinks)

Junkyard som dessa grejer finns på har även lite roligt  för barn i Milos ålder. Coolt ju att kanske ha samma om storebrorsorna. Här ovan är i alla fall sånt som jag vet att mina kids skulle gilla. Lite märkesgrejer och så goggles som jag vet att Thedde skulle bli glad för! 🙂 Man kan aldrig få för många goggles tycker ju dom som åker skidor… 🙂

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00