Adventsmys!

Godmorgon 2:a advent!

Här har vi mys så det förslår. Något man kan göra när det är busväder är ju att kunna bara göra ingenting inne i stugvärmen. Idag tände vi andra ljuset också. Det är bara 19 dagar kvar till julafton, när man tänker att det är 14 dagar på två veckor får man nästan lite panik över hur fort tiden går! 😉

Andra advent IMG_4659 IMG_4663 IMG_4664

I bakgrunden ser du min senaste målning också….

Här har vi vårt mys på vardagsrumsbordet just nu. Lite granris, mina Skultuna ljusstakar och så adventsstaken. Fick frågor förut, adventsstaken är en kruka från IKEA och ljusstakarna är ifrån Confident Living och du hittar dom HÄR (denna är prissänkt just nu). Letar efter nytt vardagsrumsbord just nu….. vill inte ha glasbord längre. Orkar inte torka längre….. 😉

Jaha, idag ska vi nog kolla lite julklappar. Vill till nån julmarknad också men regnet lockar inte…. Får se? Ska visa dig hur jag gått lös med Ernst inspo här hemma sen. 🙂 😉 Ska också bjuda på lite billiga julklappstips och recept. Men du, vi hörs sen igen!

Stor kram! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
8 years ago

Önskar dig och familjen en trevlig andra advent. Själv ska jag åka till jobbet om ett par timmar.. Ha d gott. Kram Maria

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Här på västkusten blåser det fortfarande rejält. Men eftersom det inte regnar just nu ska jag nog ge mig iväg ut på en promenad. Vädret hör de senaste dagarna har ju inte lockat till utomhusvistelser. I em blir det bak av pepparkakor och pepparkakshus. För första gången gjort egen pepparkaksdeg. Ska bli spännande att se hu den är att baka med. Ha en fortsatt fin andra advent!

Nästa inlägg

Kalasdag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x