Godmorning Monday!

Godmorgon Måndag! 

Min PMS är redan här fast det är 9 dagar kvar till mens…. det är kuljul att vara 43 år hörrni. Förklimakteriet hette det visst. Weelll weeeelll, ska gå ut och gå idag för jag tycker att det blir bättre när jag promenerar. Jag har dessutom kört min yoga och mindfulness avslappning på morgonen här. Jag har varit skitduktig med det verkligen och tror att det gör mig gott som tusan, tro försätter berg har jag hört.

Lovade ju visa dig min Ernst inspo som jag dragit på med här hemma. Att smycka ett gammalt hus är verkligen helt annorlunda, man får ta ut svängarna på ett helt annat sätt. Så nu är det lite gransmyckning runtom….

IMG_4673 IMG_4675 IMG_4676 IMG_4677 IMG_4679 IMG_4681

Han knöt ju såna här gran”stjärnor”…så då gjorde jag och mamma det också. Han hade på paradisäpplen också men det hade inte jag hemma, så det fick bli lite hampasnöre.  Ja så nu jäklar i min lilla låda är det jul i vårt hus. Idag ska vi ta in granen också så den ka kläs. Förr har vi klätt den precis innan jul men då har jag fått njuta för kort tid av den så nu ska den tas in tidigare. Måste få in julfeeling nu när det är typ 10 grader varmt och regn. 🙂

Jaha, nu ska jag kicka igång dagen här. Det blir jobb vid datorn hela dagen, ska också redigera en video som jag gjorde för nån vecka sen. Sen ska jag nog göra en bakvideo också, svårt bara när man ska filma själv och så. Lär bli underhållande tänker jag. 😉

Vi hörs snart igen! ♥ Ha en fin måndag om du inte kikar in mer idag!

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
8 years ago

Fint!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Evelina
8 years ago

TACK! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Mysigt du gjort!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥

Nästa inlägg

Julklappspaning och idioter….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x