Sol och snyggaste skinnpajen!

Go´kväll!

Måndagen flöt på den också. Imorgon är det redan tisdag. Lite pirrigt känns det då vi ska vara med i Vardagspuls imorgon. Hualigen! 😀 Imorgon ska vi in till studion och berätta hur det gått för oss sen TV-teamet var här. Å först så dök tankar upp som ”Vad ska man ha på sig?” ”Hur ska jag ha håret?” . Sen bara kände jag, fan…..skitsamma. Hur lång tid kan vi vara med? Max 5 minuter, vem bryr sig liksom? Jag orkar inte hålla på så mycket längre, jag har blivit gammal och obrydd tror jag. Närå, klart jag bryr mig men jag orkar inte bry mig så mycket för de få minuter det handlar om.

Så hur har det gått för oss då? Jag kan ju skvallra för er att det gått bra, att vi så sakteliga fått in lite nya rutiner kring matinköpen och blivit bättre på att planera. Mer får du veta imorgon när vi ska bli intervjuade i studion. Det börjar 17,55 och håller på till 18,55. Vet inte när vi kommer vara med men ska försöka uppdatera här på bloggen och på min Instagram (@niiinis.se).

Senast överförda92

20151207_112902

Idag gav jag mig ut vid lunch. Jag bara ställde mig i solen och njöt. Det var några dagar sen man såg den där gula saken så det kändes så härligt att bara stå där och fånglo. Låta solen gassa mot ansiktet. Senare på eftermiddagen gick jag ut och gick en promenad. Det var också härligt…välbehövligt!

Senast överförda93 Senast överförda94

Minns ni att jag pratade om en skinnjacka som jag ropade in på auktion för 20 spänn!! Jag hade länge en liknande fast den var i mocka, den försvann i en av våra flyttar och jag är övertygad om att Tony trodde att säcken innehöll skräp och körde den till återbruket. Han vägrar erkänna men jag VET att det är så. 🙂 I alla fall så har jag haft lite sorg över den där jackan då den var sådär härligt originell. Ingen annan hade en likadan varför det kändes sådär extra trist att den försvann. Den köpte jag i en seconhand butik för 60 spänn. I alla fall, den här dök upp på auktionen och INGEN vill ha den. Klientelet där var lite äldre så de förstod inte tjusningen i den här rariteten tror jag så jag fick den för 20 kr liksom! HURRAAA! Den är så fräck och snygg och jag bara älskar skinnets färg. Sådär cognacsbrun….. Du ska få se den på sen nån dag. Tyvärr så är den lite stor men den får vara lite oversized sådär. Coolt ju… 🙂

Nu ska vi äta kvällsmat här, sen blir det nog en lugn kväll vid TV:n bara. Ska nog slå på en kanna te till kvällen sen. Fifan så mysigt det är med te…. 😉 Får se om vi hörs nåt mer ikväll, beror på om jag kommer på nåt som jag vill diskutera. Ibland dimper det ner nåt som jag vill dela med mig av och ”prata” med dig om. Kan handla om en kommentar eller nåt jag ser på TV:n som sätter igång mig. Hörs vi inte så önskar jag dig en trevlig kväll, hoppas du också får ihop ett riktigt måndagsmys.. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Jag satte mej också i solen å fånglodde mitt på torget i dag, gick liksom inte att låta bli när den väl visade sej, 😀

Kina
Kina
8 years ago

Åh det var så härligt med solen idag! Efter en helg med Helga och regn. Tog en lång härlig promenad med hunden och vi njöt båda två 🙂 ha en fortsatt fin måndagskväll.

Nästa inlägg

Tårtbotten – det bästa receptet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x