Användbara tunikor

När ett plagg har fler användningsområden!

Ååååååh…. jag gillar verkligen klänningar som man kan ha som tunikor också. Dels så blir det ett långvarigare plagg då man faktiskt kan ha det både på sommaren och på vintern. En kortare klänning kan med fördel användas som en tunika till jeans eller en byxa.

tunika

Här är ett exempel på en klänningstunika som jag haft både som klänning och som tunika till brallor. 

tunika 2

Den här klänningen har jag också använt till jeans.

Nu har jag hittat såååå många klänningar/tunikor som jag vill ha hos Nelly. Såå snyggt med svarta riktigt tajta jeans, eller vanliga svarta tights…. igår kom mina höga stövlar hem också, skulle passa så himla bra till alla! Så snygga tycker jag!

nelly klänningar 2

1) HÄR

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
8 years ago

Jag älskar också tunikor :). Ett plagg man känner sig bekväm i. Kram

Martina
8 years ago

Men gud så snygga! Vill ha allihopa! Men har bestämt att inte shoppa förrän jag gått ner lite i vikt först. Får väl bli ett delmål.

By the way, vore sjukt kul att få se ett av dina första blogginlägg, såg att du bloggat sen 2003, de var ju inte igår direkt och tänker att det säkert hänt massor sedan dess, både på ”stilen” du skrev osv, sånt är så kul å kika tillbaka på tycker jag 🙂

Ha de bäst, KRAM!

Nästa inlägg

Godmorgon!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x