Godmorgon!

 

Godmorgon! ❤️

Yogat, kört avslappning och legat på spikmattan. Nu lite egentid (Milo sover än) med frukost framför TV:n. Har ont i några av mina leder så nu är yogan viktig som tusan, usch…vi har massor med artros i släkten och mycket påminner om det. Men men…bara gilla läget.

Jaha, ikväll ska vi vara med på VARDAGSPULS. Såg på deras program igår att de berättade att vi skulle komma dit som idag. Kändes så konstigt att se vårt kök på TV igår, som ”oj vad jag känner igen det där köket” tills man hajar att det är vårt. 😀 Får se hur det går för oss?

Nä, nu måste jag väcka Milo….vi hörs igen snart! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Godmorgon!

En fråga: var har du köpt glödlampor till dina bygglampor? Köpte tre stycken bygglampor på Biltema som jag ska hänga över vår köksö men har inte hittat några snygga glödlampor, som gärna får var rätt starka och dimbara. De är ju minst lika viktiga för att helheten ska bli bra, oavsett vad mina jobbarkompisar (som nästan bara är killar) säger. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Jag har faktiskt köpt dimmer till mina bygglampor. Alltså en dimmer som man sätter in i själva uttaget och reglerar där. SÅÅÅ BRA! Om jag inte missminner mig så köpte jag dom på ÖB. Men tror att de ska finnas lite överallt. Då kan du ha vilken lampa som helst! 🙂

Lisoball
8 years ago

Vad spännande det ska bli! 😀

Veronika
Veronika
8 years ago

Vad kul! Brukar inte se på vardagspuls men kam ju inte missa det när du är med! 😉

Nästa inlägg

Sol och snyggaste skinnpajen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x