Palina – Bästa pudret

Nu måste jag berätta för dig om ett underbart sminkmärke.

Lina heter den söta tjejen som driver märket Palina. Hon har precis fått en söt liten bebis så hon har fullt upp kan man säga. Jag bekantade mig med Palina för några år sen, gillade det direkt och tycker deras puder är helt outstanding. Låt mig visa lite:

IMG_4375

Här har ni min ”lödda” med alla godsaker!

IMG_4376IMG_4381

Jag investerar gärna i smink när jag vet att det är bra grejer. Jag hatar att handla nåt och så är det helt kasst, eller gör så jag får nån reaktion av nåt slag. Med Palina har jag aldrig fått nåt sånt. Det är jag så glad för, när man hittar märken som man vet att ens hud klarar av och att det är bra grejer.

IMG_4379

Alltså dessa!! I love! ♥♥♥

Jag ska berätta lite mer ingående om dessa, de tål nämligen att få en ordentlig presentation!

Skin Perfecting Veil: Betyder utjämnande sölja, och det är precis vad det här pudret gör. Det är helt transparent så det blir ingen färg av det. Jag använder detta uppepå min foundation och upplever att min hud blir så fin med den här på. Porerna syns mindre och även de små linjerna man har i ansiktet. Den känns nästan kylanden är man har på den men det är säkert bara en inbillning. 🙂 Det sjuka med pudret är också att den bibehåller fukten man har i ansiktet, som en skyddande slöja typ. Den suger även bort all blankhet så man håller sig matt och snygg liksom. Jag ÄLSKAR det här pudret! Detta är mitt ALL TIME FAVOURITE!!! Du hittar den HÄR!

Easy going minerals: Detta är ett mineralpuder som fungerar som foundationpuder kan man säga. Denna använder jag när jag är stressad, inte hinner med foundation men ändå vill täcka lite och få en fin finish i ansiktet. Den finns i både lös och kompaktpuder. Denna återfuktar,läker och skyddar och innehåller absolut inga ”obra” produkter. Palina  är hemskt noga med sånt! Den läker t.o.m acnebenägen hud….bara en sån sak! Den lösa använder jag hemma, upplever att jag får en skitbra täckning med den. Den kompakta har jag i väskan om detta är det jag använt på morgonen. 

High Definition Powder: Detta är ett GALET bra löspuder när man känner att man blir lite flottig i ansiktet. Perfekt att ha med i handväskan. Den mattar ned och snyggar till helt utan att det syns att man har puder i ansiktet. Den liksom gifter sig med makeupen man redan har. Den hittar du HÄR. 

Jag ska göra en sminkvideo när jag sminkar mig med dessa produkter så du får se. Det finns en turkos skugga som är såååå sjukt snygg som jag tänkte göra en festmakeup med. Det kommer längre fram! 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Användbara tunikor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x