DÖD ÅT MOPPEMUSCHEN!!!

IMG_0787.JPGSKÄGG och MUSTASCH!

Ja kan vi prata om det? I morse så ställde jag mig nära spegeln och slog ett getöga på min haka. WHAT DA FUCK!!!! Alltså på riktigt så hade jag över en halv centimeters svarta strån på hakan. Det var säkert 5 stycken dessutom.  Där satt den här damen på TV igår som om ingenting hade hänt, med fladdrande skägg liksom. Ser framför mig hur det svajade i vinden när jag att där och babbla. Tony kände säkert vinddraget bredvid mig. Hade någon tittat på min haka från sidan så hade jag garanterat bjudit på kvällens skratt. Alltså, tro mig, dom syntes BIG TIME! Men herreminjee säger jag? Vadan denna tillväxt? Hinner knappt titta bort förrän där vuxit centimeterlånga strån. Vad går dom på för preparat? Kan vi stationera ut det så det växer där det borde. Som i mina ögonbryn eller ögonfransar?  Är detta något du själv märkt?

Mustaschen då? Ja den ska vi inte ens prata om. Den har jag fått skämmas för sen femte klass. Glömmer aldrig när jag lånade mammas VEET när killen jag var kär i hade spottat min moppemusche. Jag höll på att dö och gå under jorden på samma gång. Som om någon dragit undan mattan över ett slukhål… hela dagen, hela veckan, hela terminen, hela fucking året var förstört. Jonas hade sett min moppemusche. Här behövde rådas bot och det medsamma. Hem, svepte på VEET som en besatt och lät det sitta……läge. Lite föööööör länge. Vad sägs om andra gradens brännskador på ”the upper lip”. Hela min överläpp och huden under näsan var bränd. Den var lätt att förklara i skolan dagen efter. Eller dagen efter var inte så farligt, dag 3….när det bildats en skorpa i färgen brun blev det lite svårt att förklara. Jag skyllde på munsår. Men det fattade ju vem som helst att det inte var ett munsår, vem har ett guinness rekordboksstort munsår på heeeeeeela huden under näsan? Fifan så fel det blev. Jonas hade sett mi moppemusche, mitt liv var över.

Min moppemusche har ju följt med mig sen dess. Ja i livet alltså. Ett tag hittade jag förjäkla bra strippar att dra bort den med. Köpte dom på Åhlens. Men de verkar ha slutat med dom. Nu noppar jag. Men det är ju ett jääääkla göra alltså. Tar ju 100 år. Men så började jag leta på nätet. Tror ni inte jag hittade de små rackarna igen! HURRRRAAAAA!!!!

veet

DÖD ÅT MOPPUMUSCHEN!!!

Jag är så glad för jag har helt ärligt trott att desssa inte längre tillverkas! Åh äntligen! Jag borde kunna dra bort skäggstråna med dessa också. Jag kanske kör hela fejset när jag ändå är igång… HÄR hittar du dom i alla fall ifall du också vill döda din musche!

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Hahahahaha!!!!!! Så jäkla dråpligt du berättar…:) Är säker på att stråna inte syntes i tv!

Jag testade laser på min muche för ett par år sen. Det var mest de där mörka, grova jag störde mig på och det är även på dem lasern biter bäst. Och nog bet det alltid….gjorde förjävla ont! Dessutom var man ju tvungen att ligga helt stilla och med svarta skyddsglasögon på. Men – jag tycker att de värsta stråna försvann och de har inte kommit tillbaka. Så hade jag haft stora bekymmer hade jag helt klart fortsatt behandla och ta död på de små jäklarna. Har inga strån på hakan men tack för tipset om Veet!

aa
aa
8 years ago

Känner igen mig -ja. Jävlaskitf-bannadehårsominteväxerdärmanvill. =p

Berit
Berit
8 years ago

Haha ja inte är det lätt!! Bra tips men jag är livrädd att det ska bli fler om jag börjar. Kan inte fatta hur dessa långa svarta strån växer ut på hakan under natten????

Lina
Lina
8 years ago

Haha du är underbar när du berättar!
Jag kapitulerade för ca ett år sedan o köpte mig en hederlig rakapparat. Jag har som 2 små öar med hår som växer ut precis på var sida om hakan liksom. Om du tänker dig att du håller tumme o pekfinger så där tankfullt. Där under är det som öar skog på var sida haha. Och sen självklart några strån här o där glest under hakan. Tack o lov är de ljusa så de syns inte så mycket men jag känner som du. Man får panik! Bort bort!

L8
L8
8 years ago

Underbart att höra att det inte bara är jag som har dessa besvär! Och ja varför växer de sig centimeterlånga över en natt?? 😉

Jennie
Jennie
8 years ago

Har köpt precis dem du länkar till på rusta av alla ställen! Kolla nästa gång du är där.

Lena - Gott för själen
8 years ago

Hahaha, underbart! Känner igen känslan med skägget. När man sitter på jobbet och lutar huvudet i ansiktet och känner de där stråna! VARFÖR HAR INGEN SAGT NÅT! JAG HAR JU SKÄGG! Usch, tack för tipset om de där stripparna. Måste verkligen köpa!

Kram Lena

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Super tack för tipset. Det ska vi prova!!!

Nästa inlägg

Bilder bakom kulisserna på VARDAGSPULS!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x