Pepparkaksdeg och egenhändigt tillverkad julstjärna

Go`kväll!

Trött tant här. Jag knattrar för glatta livet så jag inte hinner somna innan jag är klar med inlägget här. Minns ni när jag började skriva sånt som jag drömde förut en kväll när jag var såhär trött. Hahaha…galet!

IMG_4711 IMG_4722

Perfekt deg, perfekta pepparkakor! Kristyr imorgon. Happy wife, happy life! 😀 

Milo och jag bakade pepparkakor här ikväll. Han stod ut i 3 minuter, sen var det jag som stod och stansade pepparkakor för glatta livet. Har bränt mig som tusan på lillfingret nu och det sviiiiiider. Jag lyckas alltid bränna mig lite när jag bakar, typ alltid. Fattar inte att man aldrig lär sig. Men jag är snabb och det ska gå snabbt, då är det lätt hänt. Som tur var så har jag en stor hjärtformad utstickare, Tonys bror har gjort den till mig, då går det undan utta helsicke. 😉 Med den behöver man alltså inte hålla på i en hel evighet. 🙂

IMG_4712 IMG_4716 IMG_4717

Den här julstjärnan modell LARGE knåpade jag ihop ikväll. Ska ta bilder på den när det är ljusare och förklara hur jag gjort ifall du också vill göra en likadan.

Nä, nu är jag såååååå trött! Ska tvätta av mig sminket här och lägga mig på soffan under en filt. Det ska bli gött det! Hoppas du mår bra och du, GLÖM FÖR TUSAN inte Bonde Söker Fru ikväll!

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Så klart man inte glömmer bonde söker fru! Så romantiskt ikväll! Stefan är som sagt min favvo bonde och älg bonden har blivit det under programmens gången. Så synd att det är slut nästa onsdag!!! Ha de gott och fin stjärna du gjort. Såg du Ernst i morse på tv 4? Han är för go den där Ernst! Testa Ernst vin himla gott! 😉

Nina
Nina
8 years ago

Hej! Jag såg precis på er i vardagspuls, ni är så himla härliga båda två, naturliga o mysiga! Har oxå gjort en sån stjärna, ernst inspo men jag tyckte med det var fint att sätta ljusslinga runt. Ha det så gott, kram från Nina

SaraM
SaraM
8 years ago

Hej
Min bror bor utomlands och vill göra pepparkakor men det finns ingen sirap där han bor .Kan man använda honung istället för sirap?
Är tacksam för svar.

Niiinis
Niiinis
Reply to  SaraM
8 years ago

Sirap gör ju att det blir lite knäckigt i smaken. Men tror absolut att du kan testa med honung!

Nästa inlägg

Pepparkakor – Helt perfekta pepparkakor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x