Inspiration JULPYNT

Hur går det med julpyntet?

Är du helt klar eller är du som mig? Man julpyntar och fixar ända in i det sista…. 🙂 Jag älskar jul och julpynt med allt fix. Häromdagen bakade jag ju pepparkakor. Gjorde många stora hjärtan som jag inte är helt klar med ännu, ska dekorera några till som jag ska smycka mitt hem med. Nu har jag hängt upp några i fönstret i vardagsrummet.

IMG_4771 IMG_4780 IMG_4781 Senast överförda97 Senast överförda98

Nu har jag hängt upp några på rad och det blev så himla fint, och så doftar det gott dessutom. EN enkel detalj som gör det så himla juligt och fint.

IMG_4788 julgran_inspiration julgran_inspiration

Julpynt

Årets julgran är lite amerikaniserad med extra allt. Mycket kulor och en salig blandning av vitt, silver och guld. I år har vi ställt den i en stor korg. Sladdarna ska bara fixas snyggt så har vi en härlig fejkgran. Ohållbart med en julgran när man redan från start har torrt hemma så förra året kapitulerade vi och köpte en fejk.

IMG_4766 göra_en_egen_trästjärna göra_en_egen_trästjärna IMG_4770

Sen var det dessa trästjärnor som jag nu tillverkat. Tony och Milo gic ut i skogen och hittade de finaste träbitarna som dessutom är helt döda. Det är då dom är som finast. Gjorde en mellanstor som denna och sen gjorde jag ju den gigantiska som jag hängt en ljusslinga runt och hängt upp i trappan.

IMG_4799 göra_en_egen_trästjärna diy_trästjärna_stjärna_i_trä_ljusslinga diy_trästjärna_stjärna_i_trä_ljusslinga IMG_4804

Den är så fin på kvällarna och lyser upp så fint! Busenkel att göra dessutom. Jag har använt hampatråd som jag knutit fast alla ändar med. Sedan fäster man bara ihop dom så man får en stjärna. ÄÄÄÄLSK på dessa!!!

Det var lite julpynt det! 🙂 Nu ska jag fortsätta jobba en stund, sen ska Milo hämtas tidigt idag. Kl 4 åker jag iväg på en liten AW som en kompis fixat. Detta har blivit en tradition som vi gör innan julens firande. Många åker utmlands över julen och en del till andra städer, då är det riktigt mysigt att ses innan alla far iväg.

Vi hörs sen igen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
8 years ago

Såå fantastiskt fint!! Ha en mysig fredag ❤

Malin | Fredagskakan
8 years ago

Så fint!! Jag var rätt klar med mitt pyntande redan i lördags, hade min årliga julfrukost på söndagen så då behövde granarna vara på plats och pyntade. Nackdelen är att de lär barra rejält innan julafton…
Nu ska jag scanna igenom dina glutenfria recept. får besök av en kompis med glutenallergi veckan så får testbaka i helgen:-)

Anita
Anita
8 years ago

Hej nina. Tänkte ripsa dig om lite pyssel som både du och jag tror milo skulle oxå gilla det 😀 http://husligheter.elle.se/egna-presentrosetter/. Jag har gjort de förra året och det var massa skoj 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anita
8 years ago

Tack för tips! ♥

Nästa inlägg

Lidby Living

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x