Att träffa gamla vänner…

Goddagens!

Hur står det till med er? Här är det bra. Sitter och myser i soffan med tända ljus överallt även om solen skiner utanför. Vi ska äta lite lunch sen har vi sagt att vi ska ta en tur med bilen. Vi får se var vi hamnar? Mysigt med oplanerat. Senare ska vi hem till mamma och pappa en sväng. Kan inte hjälpa att jag blir lite stresad av solen, att jag känner att jag måste ut och njuta av den…

20151211_191940

Ja igår var jag och den här hönan på AW. EN traditionell AW som går av stapeln strax innan jul. SÅ jäkla kul att mötas upp med vänner från långt tillbaka i tiden som man tyvärr inte träffar alls lika ofta som då.. Självkart blir det helt galet när man gör det också. Garvet stod högt i taket och jag körde på med min typ av humor och fick skratta så det räcker för resten av året. Herreminjeee så kul!

20151211_174235 20151211_192151 20151211_192200

Patrik (Patte) och Kimmo är vänner till mig sen långt tillbaka. Jag har vuxit upp med dessa människor. Igår skrattade vi t ex gott åt att vi alla (förutom Patte) fått åldersseende. Du vet när man måste kolla saker från längre håll. Man får helt enkelt långa armar. Det här när Milo kommer med nåt och vill visa och trycker upp det i ansiktet. Man ser ju inte ett skit. Jag är ju närsynt så jag ser bra på nära håll utan glasögon, men med glasögon är det ett töcken. Just nu har jag dock investerat i ett par progressiva linser. Funkar bra!

20151211_192243 Fina Maria, Nicklas och Gerry. Gerry är jag också uppvuxen med.

20151211_192332

Patrik (Patte), Johan och Kimmo. Johan har jag också känt i en hel evighet. Han har haft mina stora pojkar i skolan också.

20151211_202511 20151211_203059 20151211_203136

Här har vi fina Tessan med också! Hon är en riktig klippa på att sjunga. Vill du anlita någon att sjunga på t ex bröllop eller andra tilställningar kan ni hojta till så ska jag leda dig till Therese.

20151211_205043Här har vi Jonas. Ja, han som spottade min moppemusche som jag berättade om i det här inlägget. Haha… Så kul att träffa honom en snabbis också. Han träffade kärleken i en annan stad och har numera flyttat. En jättegullig och rar tjej, vi var på deras bröllop för 2 midsomrar sen. Jonas och jag lärde känna varann på lekis, då var jag 6 år så vi har också känt varann läääääänge, 37 år faktiskt. Helt jäkla galet!

Det blev en kul kväll men tidig…. vi var hemma redan kl halv 10 faktiskt och det var riktigt skönt idag. Man orkar inte vara ute och fara för länge om nätterna längre….halv 10 räckte fint för oss tanter. 🙂 Jaha, nu ska vi äta lunch här, sen får vi se vart denna dagen tar oss? Vi hörs såklart senare! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Vad kul att du gjort dig lite ’julig’ med rött, jättefin . Trevlig 3e advent.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Tack detsamma! ❤️

Maria
Maria
8 years ago

Hörs så klart senare idag…

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Håller med attman inte orkar hålla igång så länge nu för tiden. I dag var jag och min man på konsert med Bo Kaspers orkester. Det började kl 16 vilket gjorde att vi hann med konserten, två öl efteråt och ändå var hemma kl 20 för att byta av farmor som varit barnvakt och köra nattningsracet. Nu är kl 21:15 och vi sitter i soffan i pjamas. Livet som småbarnsföräldrar…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Bästa som finns! 😀 Ute på galej men hemma tidigt! ❤️

Nästa inlägg

Inspiration JULPYNT

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x