Luciamorgon

Godmorgon Lucia!

Här har vi redan lussat och satt 2 degar på jäsning. Jag sov hela kvällen ända fram till kl 5 i morse så jag är utvilad kan man säga. Visst, jag hade några uppvak och låg faktiskt och tittade på Netflix inatt för att somna om. I morse hade jag i alla fall energi för 10 pers typ.

IMG_4814

Här har vi två degar på jäsning, en saffransdeg och en fralldeg. Så familjen får vakna upp till lussebullar, nybakta frallor och en formfranska.

IMG_4822

Här har jag visst glömt att t.o.m tända det tredje ljuset. Men så mysigt, jag har haft jumusik på hela morgonen och så har jag och Milo tittat på luciafirandet på fyran, det började redan kl hav 7.

lucia_tärna lucia_lussemorgon_luciamorgon_lussefirande

Min lilla sötistomte! ♥ Vi smög upp och sjöng Santa Lucia för Elliot och Tony. Elliot suckade mest men jag fick ett litet leende mitt i hans skönhetssömn. Tony blev jätteöverraskad och tyckte vi var så fiiiiina. Haha…. ja Milo i alla fall. 🙂 Men det är ju tanken som räknas. SÅ är det ju!

Nu måste jag baka ut mina degar. Dom har fått jäsa långt över en timma nu. VI hörs snart igen, då ska du få lite recept. Hoppas du får en mysig luciadag idag.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Så fina ni är!
Hoppas ni får en härlig Luciadag 😀 den ser ut att ha börjat på bästa sätt iaf 😉
Kram kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Hoppas du också fick en fin lucia! ❤️ Kram

Helen
8 years ago

Vad mysigt du har Nina! Såå fina ni är 🙂 ha fortsatt skön kväll.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helen
8 years ago

Gulle! Tack & Kram! ❤️

Nästa inlägg

Att träffa gamla vänner…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x