Bra hudvård och parfym som får din karl att dofta som en grekisk gud!

Måste tipsa dig!

GRYMMA produkter måste lyftas. Helst när det är billigt, så kan jag känna. Den här herrparfymen har jag pratat om tidigare. Jag skrev att det var en kärleksförhöjare och att Tony doftade som en grekisk gud med den på sig. HÄR kan du läsa om det!

DAGENS LUCKA

 

ambre noir 2

Idag innehåller nämligen denna galet goda doft Yves Rochers julkalender. Du betalar bara 179 kr för den istället för 249 kr. Som hittat ju! DU hittar parfymen HÄR!

Sen vill jag tipsa dig om två andra produkter också. Två produkter som jag har själv och är tvärnöjd med!! På senaste tiden har jag börjat få påsar under ögonen. Alltså, jag har nog inte haft det tidigare eller så har jag inte tänkt på det så mycket som nu. Har jag några nätter med dålig sömn så kan det se ut som två ICA-kassar parkerat under ögonen. Länge letade jag efter någon bra produkt som kunde råda bot på det?! Gurkskivor är ju bra men det hinner man kanske inte med alltid. Sen är effekten så olika…. Men så när vi flyttade hit så rensade jag ur mina lådor med alla mina krämer och sånt. Hittade då denna ögonkräm som jag helt glömt bort att jag hade. Den var inte ens öppnad!!! Tänkte att jag skulle testa och se vad den gick för?

IMG_4953 IMG_4954 yves_rocher_ögonkräm_motverkar_påsar_under_ögonen

Ämen jag är tvärnöjd! Wow alltså… den tar bort påsar direkt och så svalkar den sådär skönt. Det känns som att det är det som gör att det liksom stramar till runt ögonen. Såhär står det om produkten:

En otroligt fräsch och svalkande gel som ger direkt återfuktning och piggar upp trötta ögon. Den lätta formulan går lätt in i huden, återfuktar ögonkonturen och motverkar tecken på trötthet och sömnbrist. Innehåller fuktgivande sav från lönn och ekologisk agave.

HÄR hittar du ögonkrämen! Förpackningen ser lite annorlunda ut nu.

IMG_4957 IMG_4958 IMG_4960

Nästa som jag ska tipsa om är denna krämen. Jag har den på som nattkräm just nu.  Den här nattkrämen boostar, reparerar och gör allt det där viktiga för huden nattetid. Min torrhet och stramandet försvinner helt. Såhär står det om krämen:

En lyxig nattcrème som ger ny ungdomlig energi och fyller på med viktig fukt och näring. Huden känns fräschare, yngre och mer utvilad..
För varje Nattcrème planterar Yves Rocher ett träd till kampanjen Plant for the Planet.
Läs mer på www.5miljonerträd.se

Serumet i samma serie har jag också, den har fått helt fantastiska recensioner, kolla bara!

nöjd yves rocher

Nattkrämen hittar du HÄR!

Just nu har Yves Rocher dessutom fraktfritt samt att du får 100 kr till att handla för om du handlar för 499 kr. Du anger bara rabattkoden HURRY15 i varukorgen. Detta erbjudande gäller fr o m idag t.o.m den 21/12.

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Levanderskan
Levanderskan
8 years ago

Tack för tipset Nina! Nu har jag beställt ögoncrémen 🙂

Trevlig helg och GOD JUL

Nästa inlägg

Juloutfit

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x