Cyberkärlek

Godmorgon! ♥

Jag får kärlek… fifan som jag älskar det med just bloggandet. Att vakna upp och se kärlek bland kommentarerna gör så gott i mitt bloggarhjärta. Det gör det hela värt allt jobb man lägger ned. Igår jobbade jag med bloggen i flera timmar sammalagt, mer kommer det såklart att bli redan idag och resten av veckan. Det är så det ser ut med blogglivet.

kommentar 2

MARIA!

Tack för din kommentar, du gjorde mig så skitglad! ♥ Välkommen med dina kommentarer och tack för att du följer mig!

Jaha, vi är fortsatt hemma. Fifan…..jag tyckte jag var lite skum i magen i morse. Magsjukan har härjat i närheten så frågan är om jag fått nåt utav det. Får se vart hän det bär?  FOBIkänslor för denna jäkla magsjuka kan jag känna. När jag haft det genom åren så har man ju vandrat runt som en vålnad i skräck precis innan det satt igång. Herreminjee så vidrigt det är. Att jag sen kräktes mig igenom mina graviditeter borde ju ha gjort mig ”van” inför det här med att kräkas. Eeeeh, nä. Man blir aldrig van tror jag.

Milo är fortsatt förkyld och får vara hemma med mig och vila. Igår var han sänkt, får se om han piggar på sig lite mer idag? Han har ju kalas på Andys Lekland på söndag så det vore ju kul om han fick bli frisk och pigg tills dess. Det är många dagar kvar att bli frisk på så jag tänker tänka positivt kring det. Hepp, ovanligt för att vara mig men det tar sig. 😉

IMG_4949 IMG_4950

Bilder från vår pysselstund igår!

Hittade en gammal skvallerblaska som jag helt glömt att läsa. Har säkert massor med dessa blaskor som jag liksom glömt att läsa. Har kastat en hel del med. Ibland kan det vara kul att bläddra i allt skvaller samtidigt som man oftast blir lite berörd över hur tragiskt en tidning kan vinkla saker, eller när dom fotar dessa superkändisar på stranden och visar deras celluliter i alla möjliga konstiga närbilder. Fifasen och ha det så? Att behöva tänka på att en paparazzi med ett meterlångt objektiv kan ligga och lura i någon buske bara för att få den perfekta bilden på ens knöggliga ärsle?! Alltså, tragiskt och hemskt. Låt folk vara! Låt folk ha knöggliga ärslen utan att det ska flashas upp för hela världen. Det är ju inte konsigt att vissa superkändisar beter sig helt knäppt! Jag gillar att läsa om superkändisar som kanske visar upp sina hem, sitt bröllop eller bara något allmänt och vardagligt ur deras liv. Inte om de har hängbröst, knöggliga stjärtar eller misslyckade skönhetsoperationer.

Nu ska jag gå upp och städa lite på övervåningen. Milo ville spela TV-spel men ville ha sällis så då passar jag på att städa där. Är inte det typiskt som morsa? Inte att man lägger sig i sängen och slappar medan han spelar, nä….då drar jag igång som en tornado på övervåningen för att ”passa på” medan han spelar. Ibland blir jag trött på mig själv. Annars så tror jag att jag ska baka lite idag….igen. Vill göra lite julgodis också. Får se vad som hinns med?

Du, vi hörs sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Godmorgon!
Håller med Maria. Kommenterar ibland men på tok för sällan.
Gillar verkligen din blogg!

Visst är man knäpp. Tänker likadant med att hinna göra grejor. Fast jag har blivit lite bättre på det. Ibland brukar jag tänka ”vad skulle sambon gjort?”, och inte fasen är det städning. =) Han hade varit med och spelat. Så jag försöker spela ibland även om jag är kass. Hehe.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Säger detsamma, Tony skulle nog inte ens tänka tanken att ”passa på” att städa. 🙂 Tack för att du gillar min blogg!

KRAM

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Jag älskar din blogg och dig, även om jag inte träffat dig personligen.
Du är rolig, ärlig, gullig, äkta….och säkert massor till.
Jag gillar naturliga människor som bjuder på sig själv.
Jag är inne här och kollar flera gånger om dan och kommenterar ibland .
Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

Men tack fina fina du! ♥♥♥ Älskar dig också…. 🙂 STOR KRAM!

Carina S.
8 years ago

Hej! Håller också med Maria, jag läser din blogg varje dag o älskar den o du verkar underbar! Håller med dig o känner igen mig i mycket du skriver! Ha en toppen dag nu o krya på dig!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carina S.
8 years ago

TAAAACK! Snälla fina du!

KRAMAR OM MASSOR

Vickis
Vickis
8 years ago

Det är SÅ typiskt mamma!
Är precis likadan själv, alltså som sagt – varför gör man så?
Har blivit bättre dock, myser ju hellre med tjejerna i soffan eller pysslar än städar eller hänger tvätt.
Städa o hänga tvätt kan jag göra sen när barnen flyttat hemifrån.. 😉

Hoppas du/ni klarar er från magsjuka – värsta som finns ju!! Vi höll våra små hemma från förskolan i 3 veckor för att de inte skulle bli smittade, tänk om folk kunde hålla sig till 48 timmars regeln?!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Hahaha precis så! 😀 😀 Man är bra knäpp!!

Ja, jag hoppas vi klarar oss….känns ok än så länge.

KRAAAM

Lisoball
8 years ago

Vilken fin kommentar! Sånt blir man så glad av! 🙂
Hoppas du klarar dej från magsjuka!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Verkligen!! TACK! ♥♥♥

Mia
Mia
8 years ago

Usch o fy för magsjuka! Hoppas du slipper eländet! Är det inte typ vitpepparkorn eller nåt man kan trycka i sig för o försöka mota? Eller är jag helt fel ute nu? 😀

Krya på er!

Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Ja jag hoppas verkligen det också! Jo…dessvärre klarar inte min mage av massa vitpeppar sådär så jag får helt enkelt bara hoppas. 🙂

Tack och kram! ♥

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Ja men alltså så är ju jag med, hela tiden.
Passar på… alltid. Kan liksom inte bara vara utan måste alltid fixa o trixa och allraa helst städa. Suck.
Och precis som några andra skriver – vilka karlar tänkte så??? Inte min iaf, hahaha :).

Maria M
Maria M
8 years ago

Tack <3

Nästa inlägg

Sjukdag och stjärnfall

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x