Jul & Nyårsmakeup

Hur sminkar vi oss till jul och nyår då?

Ja jag tänkte att jag skulle tipsa Dig om en härlilg guldig makeup. Denna funkar även om man kommit upp till åren….alltså med linjer och sånt. Du vet väl att det absolut inte betyder att man inte ska sminka sig fast man kommit upp till åren? Tvärtom, ju äldre gran…desto mer pynt! 🙂 Haha… Ja, utan att det blir tooo mutsch då förstås! Såhär ska jag sminka mig på julafton tror jag!

Det är en riktigt ”sparkling” makeup som passar utmärkt till både jul och nyår. Du kan givetvis tona ned den men jag har valt att visa dessa bilder Med en skarp mörk skugga så att du ser hur du ska lägga de olika skuggorna. Jag kommer att använda mig av brun och guld.

guldmakeup_guldsminkning

En riktigt sparkling härlig sminkning där man lägger en matt skugga just i globlinjen där man oftast har linjer. Den matta skuggan dämpar linjer. Här kan du sedan gå på stenhårt med härlig glitterskugga på självaste locket. Det som är svart i hennes sminkning kan du absolut använda en snällare ton om du föredrar det, brunt passar utmärkt…. Du ramar in sminkningen med en snygg svart eyeliner. (<länk)

guldglitter

Jag skulle välja att lägga enapplikator. (<länk)

SKa försöka hinna med att göra sminkningen innan jul och filma det hela så du får se hur jag gör! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
8 years ago

Önskar att jag kunde sminka mig så. Skit snyggt ju 🙂

Nästa inlägg

Cyberkärlek

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x