Hohoooooo…..

 

Heeeeej!!!!

Sorry, sen uppdatering. Nä, jag har (peppar peppar) inte blivit magsjuk. Milo är dock hemma idag också men imorgon ska han gå till skolan igen. Han börjar pigga på sig ordentligt här. Skönt! Jag har haft fullt skägg här sedan tidig morgon så jag har inte hunnit med mitt andra jobb (bloggen). Satt i härligt fikamöte med Carola och vi har sååååå sjukt bra saker på gång som vi ska förverkliga nästa år. Wiooo…. Du får veta allt om det sen. Kan skvallra om att det handlar om ”ENERGIBOOST”.

Nu ska jag strax börja fixa mig för en härlig happening. Hard Rock Cafe fyller 30 år och vi är inbjudna. Jag och Tony ska dit ikväll. Innan det börjar ska jag hjälpa Terece att styla lite modeller för visningen som ska gå av stapeln på Hard Rock. Ska packa sminkväska och ta med lite hårstyling grejer… Ska bli skoj! Sen ska jag njuta av kvällen med Tony, ska bli riktigt mysigt. Självklart så fick jag ju mens nyss så magen står som ett jehuuuu…. men men, dra in magen ba Hermansenskan så ordnar det sig. Eller så skiter jag i det och bara låter det mensputa. Ja, så gör jag nog! 🙂

Ska försöka hinna in med nån form av outfits bild sen, ni är ju faktist ganska så många som gillar sånt. Ska hinna blogga lite ifrån bilen också!

Önskemål på ämne?!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
8 years ago

Där är du ju! skönt att inte magsjukan har flyttat in hos er. Vill bara önska dig och Tony en trevlig kväll!! En outfitbild självklart! även din sminkning på dig själv , fina Niinis.

Synnöve
Synnöve
8 years ago

Skönt att slippa magsjuka, urrk inte kul alls med sånt. Ha en trevlig kväll nu och jag (och flera andra) väntar med spänning på outfitbilder 😀
Kör försiktigt, kram på er.

Snigeln
Snigeln
8 years ago

He he…sitter här och läser ”annars så låter jag det bara mensspruta……”
Lät lite komiskt så där tills jag insåg att jag min yrboll läste fel:)
Ha en trevlig kväll!

Kina
Kina
8 years ago

Skönt att det inte var magsjukan! Värsta!! Ha det så trevligt ikväll! Själv ska jag njuta av sista avsnittet med bönderna:)

Maria
Maria
8 years ago

Någon nämnde bonde söker fru..Hmm vet inte om detta funkar. Men här kommer ett klipp ang bonde säker fru. Skratta så jag höll på att kissa ner mig.

http://www.tv4.se/bonde-s%C3%B6ker-fru/artiklar/gustav-gurra-karlsson-imiterar-b%C3%B6nder-i-bonde-s%C3%B6ker-fru-5670805fb9a9f6288f000448

Ha en fin kväll. Kram Maria

Kina
Kina
8 years ago

Maria. Jäklar vad bra han var!! Man hörde direkt vilka bönder han imiterade! Tack! 🙂

Nästa inlägg

Belgiska våfflor med skinka och ost

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x