100 kr rabatt på Ossoami jeans

Jag har ju tidigare pratat om Linda och Ossoami!

Hon är ju en grymt driven kvinna som kämpat så hååårt med sitt företag. Hennes företag är nämligen skaparen utav de grymmaste barnjeansen på marknaden. Alltså, ÄLSK ♥ på dom. Milo har inte haft ett endaste hål i någon utav dessa jeans. Sina första Ossoami jeans har han nu växt ur, men inte en tendens till slitage på knäna vilket är helt otroligt då Milo sliter knän som Tony sliter skor (ja, han är mellansveriges största skoslitare ska jag säga er). Nu ska du som läser min blogg få en rabattkod som ger dig 100 kr i rabatt på ett par Ossoami jeans (nykundsrabatt). Ange Niiinis14 som rabattkod i kassan så får du 100 kr i rabatt. En liten julklapp från mig och Linda kan man säga. ♥

IMG_3364 IMG_3369 IMG_3370

IMG_3371 IMG_3380

Kolla in dessa härligheter då?! Detta är alltså mysbyxor men i samma bra material som jeansen. Det är som jeans men det är som mysbyxetyg. Fasen vad svårt det var att förklara. Men de är stretchiga och supernajsa, mjuka muddar vid fötterna och i midjan. Dessa är ena riktiga höjdarbrallor alltså! Du hittar dom HÄR!

IMG_2252 IMG_2253 IMG_2254 IMG_2256 IMG_2259 IMG_2260

Dessa är de andra jeansfavvosarna från Ossoami. Det är som vanliga jeans, men med de förstärkta knäna då. Inte en skråma så långt ögat kan nå och dessa jeans är välanvända. Dom hittar du HÄR. 

Glöm nu inte rabattkoden! Niiinis14! Erbjudandet gäller till den 20/12!

(I samarbete med Ossoami)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hard Rock Café 30 år i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x