Hemmabyggd skatepark

Fifasen alltså. Det finns ingen gräns på hur risig jag är. Ingen feber ännu och det tackar jag högre makter för. När jag får feber rasar väggarna för Hermansenskan. 37,5 och jag yrar och gnyr. Jag mår så fruktansvärt av att få feber och ligger och kvider av obehag och smärtor alltså. Just nu kan jag inte prata alls, det bara väser när jag pratar. Vet du om man ska vara tyst då? Jag försöker ju prata och viska men har för mig att jag läst någonstans att man inte ska det.

I morse blev Milo ledsen när jag förökte prata med mamma.

”Mamma, jag får tårar i ögonen av att du pratar sådär” sa han.

Tussen, han var orolig att jag aldrig mer skulle kunna prata. Eller att det var farligt. Han hör ju inte vad jag säger. Det är mycket knäppa i fingrarna när jag vill ha kontakt här hemma just nu. Skulle försöka få kontakt med Tony på övervåningen, då busvisslade jag. Shit vad svårt och jobbit allting blir utan röst. Tony har sagt åt mig att vara tyst nu. Jag hostar och låter som jag totalt tappat hela röret, fått bronkit och supit bort stämbanden. HUA! Som om inte det var nog heller så har jag fått herpes på…. NÄSAN! Snööööööggt! Rudolf med röda mulen. Förr var det alltid bara på läpparna, numera får jag på näsan också. Ont som f-n gör det när man råkar komma åt.

Jaja…så är det med det. 1 vecka kvar till julafton och jag har klickat hem julklappar till ganska så många idag. SKÖNT! För varje dag som jag är sjuk måste jag klicka hem julklappar känns det som…. ja så man inte står där sen! Jag vägrar panik och svettig mustasch dagen innan julafton. VÄGRAR! Då ska jag sitta med en FET sminkmacka (japp, jag ska äta kött över julen) framför mig, en rykande kopp glögg, skumtomtar, massa olika fudge och kola, varmt te och så UPPESITTARKVÄLL på TV:n. Jag vägrar stress i år, VÄGRAR! 🙂

IMG_5007

Måste visa dig vad Tony byggt till Milo!

Han har fått en alldeles egen skatepark till sina fingerboards. Va? Han har tjackat två hyllplan. Sen har han skruvat, borrat, limmat och pysslat ihop värsta coola skateparken. Milo är LYYYRISK…. Han måste ju ha världens bästa pappa.

IMG_5010 IMG_5016

Han har t.o.m byggt in en liten ljusramp i skateparken. Borrat och satt i en ljusslinga. Så ambitiöst!

IMG_5022 IMG_5030

Tony fick en stor kram av Milo för den här coola parken. Jag kraxade något om hur duktig han var också. Får börja skriva i luften istället tror jag. 😉 Milo vill ha en till finger kick-bike nu. Vet ni hur svårt det är att hitta på nätet?! Finns inte! Vet du var jag skulle kunna klicka hem en sån? Finns det ens i fysiska butiker? Jag får panik! Har letat som en tok idag….

Nu när jag ändå är i efterlysningsstadiet! Jag letar också efter LEGO förvaringshuvuden, men de verkar ha slutat tillverka dom.

legohuvud

Såhär ser det ut som jag vill ha. Hittar inte! 🙁 Det ska vara det stora, inte lilla.

Jaja… nu ska jag koka lite te till mig här. Ska riva i lite ingefära, det ska ju vara grymt för förkylningar, eller var det bra att förebygga med? Skitsamma, bra är det i alla fall. Sen ska jag nog sova en liten stund, har sovit pissigt inatt verkligen och skulle nog behöva sova igen lite på sovkontot. Sen ladda för Ernstan. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Wow vilken grej han byggt Tony, herregud!! Sicken pappa! :). Förstår att Milo är lyrisk!
Krya på dig Nina, stackare!!<3. Jag har i vanliga fall ganska låg Temp så jag mår riktigt kasst vid typ 37,8 så jag förstår hur du menar. Massa massa krya på kramar till dig!
Och, Guuud s snygg du var igår med klänningen och stövlarna som man sett på bilderna du lagt upp. Smashing!

Annica
Annica
8 years ago

Hej. Fingerboard finns lite överallt, bland annat här http://www.buaknallen.se/se/grp/fingerboard-och-skateramper.php

Ha det bra och krya på dig!!

Annica
Annica
8 years ago

Glöm vad jag skrev…såg att du menade kickbike och de finns på childrens house
http://childrenshouse.se/erbjudanden/13834/381/leksaker/P-fingerkickbike

Kina
Kina
8 years ago

Krya på dej och njut av jul med Ernst 🙂

Anna
Anna
8 years ago

Du ska INTE viska om du har inflammation på stämbanden eller är hes. Att viska är nämligen mer ansträngande för stämbanden än att försöka prata vanligt. Jag har tagit sånglektioner i många år, så detta har jag stenkoll på!!

Ingefära är skitbra, bara dra i dig! Gärna färsk och i en smoothie, tror den förlorar lite i styrka om du hettar upp den. Krya på dig och kram!

Kina
Kina
8 years ago

En morot en apelsin och en bit färsk ingefära dricker jag varje morgon. Och peppar peppar har inte varit förkyld sedan 2011 . Så det rekommenderar jag.

Åsa
Åsa
8 years ago

krya på dig!! Dricker du Cola så är det gott att riva ner riven ingefära i en kastrull cola, sila och dricka!

Veronika
Veronika
8 years ago

Krya på dig, och tack för att du bloggar trots att du är sjuk! 🙂 kram

Maria M
Maria M
8 years ago

Åh fy vad trist att du är sjuk. Och visst är det ett handikapp att inte kunna prata..? Hoppas att du blir bra snart.
Själv väntar jag på snön. För visst blir väl julen mysigare om den är vit .
Sov så gott. kram

Jennie
Jennie
8 years ago

Hej!
Vår son älskar också fingerboard och kickbike. Vi har köpt finger kickbike på Lekia och Toys r us. Tror dock inte att Lekia har någon webshop.
Förstår att Milo blev glad för skateparken, superhäftig!
Krya på dig och tack för en bra blogg!

Jennie
Jennie
Reply to  Jennie
8 years ago

Glömde, det finns även finger kickbike på BR leksaker. Finns i webbshoppen. http://www.br.se/uncategorized/tech-deck-tech-sparkcykel?id=630611

Sofia
Sofia
8 years ago

Hallojs! Vet inte om det är en kickbike men på br leksaker finns det en skateboard som man kan fjärrstyra 🙂 100 pix bara! Hex bug circuit board. Ett litet tips till lille mannen 🙂
God Jul o krya på! Kram

B-M
B-M
8 years ago

Krya på dig!! Jag hade ingen röst förra veckan så jag vet hur det känns… Har också för mig att jag läst att man inte ska viska. Hoppas du slipper feber iaf! Kram

Vickis
Vickis
8 years ago

Usch, din stackare!! Massa kryakramar ❤
Du ska inte viska, det är som någon skrev mer anstängande än att försöka prata som vanligt. Läkaren jag träffade våras när jag tappade rösten sa att det enda som gällde var att vara tyst och vila stämbanden. Jag tappade rösten i tre veckor!!
Snacka om att mannen hade det tyst o skönt här hemma. 😉
Hoppas du hittar dina julklappar du letar efter!

Mia
Mia
8 years ago

Oj vilket bygge! Förstår glädjen över att få en så fin skatepark 😀 o dessutom va ensam om att ha en 😉 Taskigt läge att tappa rösten o bli sjuk nu 🙁 Hoppas du kryar på dig snabbt <3 Jag har precis fått tillbaka min röst o är nästan helt frisk igen men missade såklart massa kul förra helgen, men man får va glad att det är saker som iaf går över 😀

Kram

Helena
Helena
8 years ago

Krya på dej kram <3

Nästa inlägg

100 kr rabatt på Ossoami jeans

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x