Vi har slagit rekord!

Halloj! 

Krax krax krax! Holy HELL hörni. Jag har typ hostat sönder en magmuskel. Hmmm, först blir jag ju nästan smickrad över att jag tammefasen ens hade några. Men sen kan jag berätta att smärtan vid hostningarna gör att jag önskade att jag inte hade några alls.

Nä, usch…. Idag när jag var och gjorde fransarna började det kännas som jag hade en torr fläck i halsen. Sån där som irriterar, det visade sig vara så hostan började på allvar.

 

Just tvättat av mig sminket, smort in mig och lagt mig under täcket här i soffan. Kollar på Hellenius hörna med 25 års firandet av TV4. Riktigt underhållande.

 

Vi brassade till Erikslund för vår julklappsshopping. Började med att äta. Milo ville ha pizza men smaskade i sig mitt friterade. Det blev pizza också, på lördagar får man välja vad man vill.

Det är så kul för jag träffar ofta läsare på Erikslund. Förra gången jag var där träffade jag en tjej ifrån Hallstahammar. Denna gången var det en tjej som jobbade i en av smyckesbutikerna. Hon älskade mitt långpannebröd. Härligt när bi presterar er som sagt!

 

Jo men sen hann vi ju med det där lajjandet också. Vi hann med fika. Sen hann vi ju för fasen med att köpa A L L A julklappar. Så härligt!

 

Såhär glada och lättade var vi när vi insåg att vi slagit rekord. 5 dgr kvar till julafton och vi är finished. I can’t believe it! Så skönt!!!

Nä, nu måste jag nog knoppa in här. Jag är fortfarande vaken liksom….också lite rekord. Imorgon har Milo kalas på Andys Lekland. Han är fetladdad. Några var det som inte kunde och idag blev en till sjuk men 7 stycken blir dom imorgon. Så kul, Andys är så GRYMT så killarna kommer få en toppen eftermiddag imorgon.

Hoppas du har en mysig lördagkväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Så skönt att vara klar med klapparna redan! Det är vi också, sen några dagar tillbaka.

Krya på kraxhalsen!
Kram

Nästa inlägg

Man får skägg om man tjatar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x