Godmorgon!

Godmorgon!

Det blev inte riktigt så illa som det var i förrgår att somna, så kanske är det på väg åt rätt håll med hostan och förkylningen. Har fått så himla häftiga tips ifrån er om hackad lök vid huvudändan. Det ska tydligen hjälpa mot hosta, t.o.m bättre än coccilana och då är det väl värt att testa!!! Det ska jag definitivt göra ikväll! Kanske blir jag frisk av det lagom till julafton.

Sitter här och bloggar med julmusik på datorn. Just nu spelas ”Helga Natt” med Peter Jöback, den mannen kan sjunga han! Hur är det med julfeelingen? Har den infunnit sig? Här är det väl sådär med tanke på vädret. Lika varmt nu som på midsommar. Ändå går vi omkring i vinterjackor. I midsomras hade jag på mig det här:

midsommar

Det är alltså lika varmt ute nu…. det är ju helt galet hörrni! Va?

Aja, det får bli julkänsla ändå, man får spela julmusik…..glögga, silla, tända ljus, titta på granen och slå in julklappar så får man kanske en liten känsla av jul ändå.

Idag är vi lediga. Idag ska jag åka till Erikslund med min mamma. Vi ska göra det sista sista så att morgondagen för mig blir bara mys. Ska baka lite….bara för att jag älskar det, kanske koka nån fudge till. Jag ska försöka mysa. Glögga. Lyssna på julmusik och så ska vi titta på ”Uppesittarkväll” jag och Tony. Vi har redan köpt lotter – förtidspanchisar som vi är. 😀 Det hör till julen tycker vi båda! 🙂

jul barnen och jag

Jag och barnen på julafton förra året. ♥

Jag blir så varm av dom här bilderna som jag och barnen är med på samma. Jag har inte så många såna här bilder så jag värnar om de få jag har. Ska faktiskt försöka få till en riktig fotografering på mig och barnen. Vill ha riktiga proffsbilder på oss som jag kan förstora. Så mysigt! Men visst ser man att dom alla är mina va? Något har vi alla som påminner om varandra.

Jaha, nog om det. Nu ska jag göra mig i ordning. Kl 10 ska vi åka. Vi hörs under dagen….ska bl a visa dig min makeover i soffan hemma sen ska du få ett recept på en egentligen misslyckad fudge som blev såååå god, haha! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
8 years ago

Tack för det supergoda receptet på ditt bröd!! Jag som alltid misslyckas med matbröd, blir alltid tegelstenar av det, provade att baka igår!! så gott, så jag bara var tvungen att baka ytterligare en limpa till igårkväll.. Kommer att baka mer under julen!
Så gott! ha nu en riktigt fin jul och ta hand om dig! kram

Anna
Anna
8 years ago

Säger också en lök i lite vatten vid huvudändan, absolut det bästa tipset 🙂 , MEN det luktar hemskt dock nästan på gränsen till kräkvarning 😉 man får vädra hela dagen efteråt. Önskar att jag hade fått det tipset för flera år sedan, har en dotter med förkylningsastma men alla möjliga mediciner men när jag hörde om ” löken ” så provade jag det på henne istället för att ge henne flytande medicin & det fungerade :).

Nästa inlägg

Väska från Lidby Living, jullovsfika och finsk huskur!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x