Kuddmakeover i soffan!

MAKEOVER IN MY SOFA!

Ja men alltså….. tänk vad kuddar och textilier kan göra för en soffa. Blev faktiskt paff över hur fint och hur förändrat det kan bli?! I helgen fick jag hem mina kuddfodral ifrån Lidby Living. Jag har ju berättat om märket för er. Lidby Living och Malin, som jag föll pladask för som människa… hon har redan en stor plats i mitt hjärta. ♥ Härligt när man träffar människor som man bara ska träffa och som säkerligen är där av en anledning. Jag visade er ju väskan igår som jag bara älskar. Ja, jag som älskar det här märket gör fett med reklam nu men av egen fri vilja. Kuddarna sitter som en smäck i min soffa och det är kvalitutta utan dess like alltså! Känns sådär grova och rejäla. Tydligen så håller de färg också, Malin berättade att hon hade kuddfodralen i sin soffa på Mallis där de bor lite då och då och de ligger alltid i solen, har inte blekts ett skit! Så i sommar måste jag ha såna här färgglada i vårt lilla poolhus! Åh! ♥

IMG_5171 IMG_5172 IMG_5174

Syns det att vi ÄLSKAR kuddar i vår famillj? Finns inget bättre än massor med fluffiga kuddar i soffan. Jag sitter här och skriver just nu och är omringad av alla desa härligheter! 🙂

IMG_5178 IMG_5181 IMG_5185 IMG_5186 IMG_5188 IMG_5189

Älskar dom! Alla 9 kuddar jag nu har i soffan. ♥

IMG_5191 IMG_5194 IMG_5201

Alla Lidby Livings kuddfodral hittar du HÄR!

IMG_5203 IMG_5204

De färgglada kuddarna är min vän Sofias märke Miss Living, dom finns HÄR!

Nu fattas det bara en stor vad med färska blommor på bordet. Apropå färska blommor….du måste följa My’s Blommor på Instagram, HÄR hittar du den! Så inspirerande och härliga bilder, älskar när hennes blommor dyker upp i mitt flöde! 

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Jättesnyggt!! Tyvärr tillåter inte min ekonomi kuddfodral i den prisklassen men jag njuter av o få titta på dom i din soffa ist 😀 Hoppas du har en härlig dag!

Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Man kan önska sig en i present eller julklapp! Så gör jag! 🙂 Ha en fin dag du också, kraaaam! ❤️

Marita
8 years ago

Säger detsamma! Superfina men inte riktigt i min prisklass tyvärr…

Anna
Anna
8 years ago

Du borde trycka upp dina egna tavlor på tyg!! Om du inte har insett det själv så är de helt i klass med t ex Carolina Gynning, t o m bättre…….

Ulrica
8 years ago

Superfina kuddar och väskan var skitsnygg, men huga vilka priser, skulle inte ha råd att köpa såna dyrgripar.

Det blev jättefint i soffan 🙂
Kram och God Jul

Anne
Anne
8 years ago

Vart ska man sitta? 😉

Nästa inlägg

Godmorgon!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x